Milyonlarca insanın hasret duyacağı dizi Gönül Dağı'nda işler karışıyor.

TRT1 Ekranında yayınlanan TV dizisi Gönül Dağı, 2. Fragmanıyla kafaları karıştırdı.

Milyonlarca insanın hasret duyacağı dizi Gönül Dağı'nda işler karışıyor.

TRT1 ekranlarının bir başka muhteşem başyapıtı, cumartesi gecelerinin birincisi, Gönül Dağı dizisi 29 Mayıs, Cumartesi akşamı sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Doğal Anadolu insanının hayatından kesitler gösteren muhteşem dizi de her şey yoluna giriyor derken ters köşe göreceğimiz dün akşam yayınlanan 2. fragmanla belli olmuş oldu. 

Zahide & Sefer'in kına gecesi yapılmış, artık düğün için son hazırlıklar yapılıyordu. 2 Fragman, Zahide ve Sefer'in tatlı düğünü ile başlıyor. Gedellili Selami, çiftlere piste alıp romantik dansları izletirken, Bir anda Dilek'in merkez tarafından İstanbul'a çağrıldığını, gitmek zorunda kalacağı için Taner'den özür dilemesi şokunu yaşıyoruz tam bunu atlatamadan biri Sefer abi diye koşarak alana giriyor ve o da ne bir anda kamera Zahide ve Sefer'in evlerini yanarken gösteriyor. Kim, neden yapmış? hep birlikte göreceğiz.

Bakalım Asuman nasıl bir sınav sonucu getirecek, malum bildiğiniz üzere KPSS sınavına katılmış, atama için büyük çaba göstermişti. Belediye başkanı bir baba ve Milli Eğitim'de müfettiş olarak görev yapan bir annenin kızı olan Asuman için babasının en büyük hayali Asuman'ın kaymakam olması peki aradı ki eğitim farkını hissettiğimiz geçen haftaki bölümde Asuman ve Ramazan aşkı bu sınavı verebilecek mi yoksa yok olup gidecek mi? 

Çok fazla sorunun akıllarda olduğu diziye, milyonlarca insan nasıl üç ay ara verip, beklemek zorunda olduklarını düşünüyorlar. Hepimiz için çok zor olacağı kesin ama çok daha iyi şeyler görmek içinde maalesef ara verilmesi gerekiyor. Dileriz 2. sezonda , 1 sezondaki başarısının üstüne çıkarak devam eder. Şahane işere imza atarlar. Zarafetin aktığı dizinin Cumartesi günü yayınlacak bölümünü heyecanla bekliyoruz.