Menajerimi Ara Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Serhat Teoman’dan İlişki Açıklaması!

Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin Serkan karakterini canlandıran yakışıklı oyuncusu Serhat Teoman ezber bozan açıklamalarda bulundu..

Menajerimi Ara Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Serhat Teoman’dan İlişki Açıklaması!

Star TV’de yayınlanan Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş ile başrolü paylaştığı Menajerimi Ara dizisinin Serkan karakterini canlandıran yakışıklı oyuncusu Serhat Teoman, kendisine yöneltilen ilişki sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. İşte o cevap!

Magazin gündeminde, verdiği cevap ile kendisinden söz ettirdi. Arnavutköy’de kameralara yakalan Serhat Teoman,  Magazin muhabirlerince kendisine yöneltilen ve uzun süredir kimse ile görülmediğini soran muhabirlere; olmadı, tutmadı diyerek bu soruları başkalarına sormalarının gerektiğini ve kendisinin beş yıldır bir ilişkisi olduğunu söyledi.

Şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde karşımıza Serkan karakteri ile çıkan Serhat Teoman 4 Haziran 1983 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Babası Astsubay olduğu için görev yeri olarak orada bulunmaktadırlar. Aslen İzmirlidir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından  mezun olmuş, daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünde yüksek lisans eğitimi almıştır. 2000 yılların başından beri aktif olarak birçok tiyatro, dizi ve filmde yer almıştır.

Tiyatro hayatına Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam ederken kapanması ile birlikte Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile tiyatro ve sinema hayatına devam etmektedir. Kendisi gibi oyuncu olan yirmi yedi yaşındaki Leyla Feray ile 5 yıldır süren bir ilişkileri vardır. İkili gözlerden uzak olarak ilişkilerini yaşamaktadır.