Menajerimi Ara dizisinde ayrılık fırtınası esmeye başladı!

Her hafta ünlü bir ismin konuk olduğu Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Menajerimi Ara dizisinde ayrılık fırtınası esmeye başladı!

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'da kriz üstüne kriz çıktı.. Her şey açığa çıktı herkes şaşkına uğradı

Feris ve Çınar yeni bir ajans kurmak için kolları sıvamıştı. Planı gizli gizli yönetmektelerdi. Ancak bu plan ortaya çıktı. Hal böyle olunca Serkan çileden çıktı.

Duruma en çok üzülen ise Peride oldu..

Serkan ile Feris tam yakınlaşmaya başlamıştı. Nedeni ise Feris ve Serkan'ın yasak aşkından meydana gelen bebek..

Feris hamile olduğu için Serkan üstüne baya bir düşmekteydi. Ancak ortaya çıkan son bomba sonrası Feris ve Serkan'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan Çınar ve Feris arasında da bir tartışma yaşanması beklenmekte.. Ancak en can alıcı nokta ise FERİS VE Çınar'ın son baskılara dayanamayarak yarım kalan işi tamamlayıp ajanstan ayrılmaları yönünde.

menajerimiara-feris-23.jpg

Yayınlanan Son fragmanda Serkan Ajansa ortağını getiriyor ve çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışıyor nedeni ise çalışanlara tazminat ödemeden kendi istekleriyle ajanstan ayrılmaları.

Final yapması beklenen dizinin nasıl bir son bulacağı merak edilirken gerek ajansta gerekse aşk hayatlarında peş peşe ayrılık rüzgarlarının yaşanması beklenmektedir.

Yeni bölümüyle Menajerimi Ara dizisi 21 Mart 2021 Pazar günü Star Tv ekranında olacak. Dizinin Haziran başında final yapması beklenmektedir