Mehmet Ali Erbil Herkesi Gözyaşlarına Boğdu! Gelen Son Haber Herkesi Çok Üzdü

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber geldi. Hayranları gelen son haber sonrası gözyaşlarına boğuldular. Yayınlanan son mesaj neydi?

Mehmet Ali Erbil Herkesi Gözyaşlarına Boğdu! Gelen Son Haber Herkesi Çok Üzdü

Mehmet Ali Erbil son paylaşımıyla herkesi üzüntüye boğdu. Bir çok kişi üzüntüsünü dile getirdi. Çok sayıda kişi duasını esirgemedi

Yaptığı programlarla bir döneme damga vuran Mehmet Ali Erbil uzun bir süredir sevenlerini güldüremiyor

Hastalıkla boğuşan Mehmet Ali Erbil'den kötü haber geldi. Son paylaşım herkesi üzüntüye boğdu. 

Rutin kontrolleri için hastaneye giriş yapan Mehmet Ali Erbil sevenleriyle yaşadıklarını paylaştı. 

Çok uzun bir süredir hastanelerde tedavi gören ve tedavi sürecinin sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın yapan ve yaptığı yayında “Ben yine hastanedeyim” yanıtını veren Mehmet Ali Erbil, çok tanıdık bir ortamda olduğunu, yine covid-19 testi yaptırdığını, çünkü yaptırmadan tedaviye başlamadıklarını, dün öğlen saatlerinde geldiğini ve toplam olarak 16 şişe serum aldığını, tam 20 yıldır bunu yaptığını anlatan Erbil, tüm hayır duası edenlere teşekkür ettiğini, sayelerinde iyileştiğini, gece az uyuduğunu belirtti.

BÜYÜK ACI!

Tam 16 şişe serum aldığını açıklayan Mehmet Ali Erbil’in bunu dile getirmesi hayranlarının yüreğini adeta yaktı. Birçok kişi Twitter’da “16 şişe serum alınır mı? İnsan buna nasıl dayanır?” “Allah Mehmet Ali Erbil’e sabır versin, onu başımızdan eksik etmesin” gibi yorumlar yaptılar.

Mehmet Ali Erbil'i izleyen çok sayıda takipçisi ise üzüldüğünü hatta gözyaşlarına boğulduklarını dile getirdiler.

Mehmet Ali Erbil'e acil şifalar dileriz