Masumlar Apartmanı'nın tahtı sallanmaya başladı! Bu sezon işler değişecek

TRT1 ekranlarında yayınlanan OGM Pictures yapımı Masumlar Apartmanı, FOX'un iddialı dizisine karşı tedirgin hissediyor. Yapım Salı akşamlarının en iyisi olurken, çok büyük rakip geldi ve reyting oranlarında da TRT1'in dizisine yanaştı.

Masumlar Apartmanı'nın tahtı sallanmaya başladı! Bu sezon işler değişecek

TRT1 ekranlarında Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan, OGM Pictures yapımı Masumlar Apartmanı, Salı akşamına damga vuran yapım olarak biliniyor. İlk bölümünden itibaren büyük ses getiren dizi, rakibi olmadan tahtını korumayı sürdürdü.

Dün akşamın reyting oranlarına bakıldığında da Masumlar Apartmanı, tüm kategorilerde birinci olarak büyük başarı elde etti. Ancak bu sezon ülü diziye büyük bir rakip çıktı. FOX'un ünlü dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, reytinglerde büyük başarı elde etti.

GÖKÇE BAHADIR BÜYÜK BEĞENİ ALDI

MF Yapım'ın üstlendiği dizi, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Cevdet Arıcılar, Sumru Yavrucuk, Erdal Küçükkömürcüoğlu gibi deneyimli oyuncularla izleyiciyi kendisine çekmeyi başardı. Özellikle Azra'ya hayat veren Gökçe Bahadır, diziye damgasını vuran isim oldu. Dizide tek bir olay üzerinden gidilmemesi izleyicinin heyecanının bitmesine müsaade etmiyor. Bir yanda Azra ile Çolpan'ın arasındaki gerilim, bir yanda Çolpan ile eski eşinin sırrının ortaya çıkışı, diğer yanda Sergen ile Songül'ün ihanet üzerine kurulu ilişkisinde ortaya çıkan çocuk gerçeği izleyiciyi diziye bağladı.

TRT1 İLE FOX BU SEZON BÜYÜK REKABET İÇİNE OLACAK

Reytinglerde FOX'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, tüm kategorilerde ikinci sırayı alarak Masumlar Apartmanı'nı epey bir ürküttü. Çünkü iki dizinin de kitlesi hemen hemen aynı. Bu sebeple bu sezon TRT1, FOX'a karşı çok büyük bir rekabet içerisinde olacak.