Masumlar Apartmanında dengeler alt üst olacak.

Trt 1 reyting rekortmeni Masumlar Apartmanında sular durulmayacak.

Masumlar Apartmanında dengeler alt üst olacak.

Trt 1 ekranlarının Salı gecesi rekortmeni önümüzdeki hafta yayınlanacak bölüm ile sezon finali ile ekranlara kısa bir süre mola verecek ancak çok sevilen dizide biliyorsunuz her şey alt üst olmaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragman izleyiciyi şoke etti. Öncellikle herhangi bir diyaloğun yansıtılmadığı fragmanda çok üzücü sahnelerin olduğunu gördük.

Evden bir tartışma sonucu çekip gittiğini, Han ve ailesinin arkasından son derece şaşkın bir şekilde kalması da durumun içinden çıkılamaz bir hal aldığını gösteriyor.

Han bu arada büyük bir sinir krizi geçiriyor ve yine annelerinin hayalini görüyoruz. Şehir dışına çıkan İnci'nin yanına Safiye'nin gittiğini görüyoruz. Bu sırada herkesi çok şaşırtan bir sahne geliyor ve İnci karnını tutuyor ve aynı anlarda kamera Han'ın elindeki hamilelik testine çevriliyor. 

Bu bir hayal sahnesi mi yoksa gerçek mi hep birlikte göreceğiz. Hatırlatmak isteriz ki; geçen bölümlerde İnci ve Han her şeye rağmen çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdi.

Bu durumda İnci hamile ise; karnındaki çocukla beraber diziye veda ediyor olacak. Bakalım dizi ne hale gelecek tabii ki asıl soru Han bu acıya nasıl dayanacak? İzleyiciyi büyük bir merakla geçecek bir yaz bekliyor gibi duruyor.