Masumlar Apartmanı’nda değişim: Gülseren Budayıcıoğlu duyurdu

TRT1'de izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin hikaye yazarlarından Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, dizi izleyicilerine önemli açıklamalarda bulundu.

Masumlar Apartmanı’nda değişim: Gülseren Budayıcıoğlu duyurdu

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinde imzası olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu yeni sezonuyla ilgili izleyicilere mini bilgiler verdi. 

 

Son dönemde ekranlarda izlenme rekoru kıran Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin hikaye yazarlarından olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu son zamanların en çok konuşulan isimler arasında. ‘’Kral Kaybederse’’ isimli yeni bir romanı daha dizi haline getirilecek olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, ekranların en sevilen dizilerinden biri olan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı’nın yeni sezonuyla ilgili ilk kez konuştu. 

 

Masumlar Apartmanı dizisinin ana karakterlerinden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasıyla dizinin geleceğiyle ilgili tedirgin olan seyirci, Budayıcıoğlu’nun açıklamasıyla biraz olsun rahatlayacak. Zira Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Masumlar Apartmanı’nı güzel günlerin beklediğini resmen açıkladı. 

 

Dizide Farah Zeynep Abdullah’ın yerine geçecek ismi kendisinin de bilmediğini belirten Budayıcıoğlu, sosyal medya platformlarından Instagram hesabından yaptığı açıklamada bakın neler dedi; 

 

“Masumlar Apartmanı geçen hafta sezon finali yapmış durumda. Dizide İnci karakterini canlandıran sevgili Farah Zeynep Abdullah bu son bölümde diziden maalesef ayrıldı. Sevgili oyuncumuzla benim de birkaç kez bir araya gelme fırsatım oluştu. 

 

Farah insan olarak son derece doğal, içten, samimi bir kişiliğe sahipti. İlk günden beri dizide gösterdiği oyunculuk performansını çok beğenerek izledim ve izlediniz. Oynadığı karakterin içine giren, oyunculuğunda bile doğallığını hiç kaybetmeyen bir sanatçımız oldu, oluyor da. 

 

Yeni sezonda İnci karakterinin yerini kim alacak, şimdilik ben de bilmiyorum ama senaryo çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Olabildiğince gerçek hikayeye sadık kalmaya gayret edeceğiz. Kitabı okuyanlar kesinlikle bilir, Masumlar Apartmanı sakinlerinin ruhsal sorunları çok ağır durumda. Bu sorunlar nedeniyle hayatları adeta cehenneme dönmüş ama merak etmeyin zamanla onlar da güneşi görüp, feraha erecekler.  Yani aydınlık günler onların olacak. 

 

Seyircilerimizden pek çoğu, ‘Biz bu diziyi çok seviyoruz ama izlerken de çok üzülüyoruz. Ne olur konuları bu kadar abartmayın’ yorumları yapıyor. O Zaman sizlere çok açık bir itirafta bulunayım; sizleri daha fazla üzmemek için konuları abartmak yerine senaristimiz sevgili Deniz Madanoğlu olabildiği kadar yumuşatmaya gayret edecek. Yani inanın bana yaşanan gerçekler çok daha kötü ve vahim.

 

Bizim insanımızın yaşadığı acılar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sadece bu dizide değil, diğer dizilerde de amaç hep bu insanların nasıl ve neden bu hale geldiklerini sizlere gösterip, izletebilmek. Hiç olmazsa bundan sonra insanlarımız acı yaşamasınlar. 

 

Sevgili sanatçımız Farah Zeynep Abdullah’a Masumlar Apartmanı’na katkıları ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını diliyorum”