Masumlar Apartmanı televizyona ayak basınca yeni diziler tir tir titredi!

Dün akşam yeni sezonu ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı, televizyon dünyasının tozunu attırdı. Aynı saatte diğer kanallarda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu, bu kez nal topladı.

Masumlar Apartmanı televizyona ayak basınca yeni diziler tir tir titredi!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı, OGM Pictures yapımı Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşam yeni sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Sezon finali öncesinde herkesi gözyaşlarına boğan dizinin dönüşü muhteşem oldu.

Dün akşamın reyting sonuçları geldi. Bu sonuçlara göre televizyon dünyasında savaş asıl şimdi başladı. Fenomen dizinin ekranlara dönmesiyle birlikte reyting sıralamasında birinciliğe oturması bir oldu.

MASUMLAR APARTMANI YENİ SEZONA İDDİALI GİRDİ

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı, tüm rakiplerine nal toplatarak tüm kategorilerde birinci oldu. Dizi totalde 5,67, AB kategorinde 7,14 ve ABC1 kategorisinde 7,58 alarak birinci oldu.

RAKİP DİZİLER FENA ÇAKILDI

Aynı saatte Kanal D ekranlarında yayınlanan aşk dizisi Baht Oyunları ise totalde 2,76 ile sekizinci, AB kategorisinde 1,91 ile 12'nci ve ABC1'de 2,20 ile 14'üncü oldu. Star TV'de yayınlanan Ada Masalı da totalde 2,20 ile 14, AB'de 1,17 ile 20 ve ABC1'de 1,81 ile 17'nci oldu.

MELİSA ŞENOLSUN İYİ BİR SINAV VERDİ

Masumlar Apartmanı, dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi de oldu. Üstelik Melisa Şenolsun da izleyici karşısına ilk kez çıktı. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin ölmesinin ardından Şenolsun'un dahil olması çok büyük tepki almıştı. Ama Şenolsun ilk performansıyla kötü bakışları hızla silip attı. Dizinin ilk bölümünden en beğenilen isimler arasında ünlü oyuncu yer aldı.