Masumlar Apartmanı karşısına çıkan hiçbir rakibini umursamadı!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, dün gece yine birinciliğini korumayı başardı. Yeni rakiplerle karşı karşıya kalmasına rağmen, sıralamada etkilenmeyen tek dizi Masumlar Apartmanı oldu.

Masumlar Apartmanı karşısına çıkan hiçbir rakibini umursamadı!

TRT1 ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciyi yine kendisine bağlamayı başardı. Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı yapım, her hafta Salı günü 20.00'de izleyiciye karşı sınav veriyor. Ünlü dizi, bu hafta reytinglerde yine tahtını korudu.

MASUMLAR APARTMANI TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ OLDU

Yeni rakiplerine karşı bir düşüş yaşamayan, aksine her hafta reytingi elinde tutan dizi, tüm kategorilerde birinciliği yakaladı. EDHO'nun olmaması TRT1 için çok büyük bir fırsat anlamına geliyor. Çünkü dizide "Ceylan" karakterinin gelmesi, sırf EDHO'ya karşılık alınan bir önlem olarak görülmüştü.

CEYLAN İLE ORTALIK ESİP GÜRLEYECEK

Aynı hamleyi Camdaki Kız'da Hayri karakteri ile gerçekleştirdiler ve çok iyi sonuç alındı. Şimdi Aslıhan Gürbüz etkisiyle Masumlar Apartmanı'nda da Ceylan rüzgarı esecek. Sana Söz, Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı dizilerine rağmen, TRT1 dimdik ayakta kalmaya devam ediyor. Esat ile Gülben, Han ve Rüya, Naci ile Safiye sahneleri izleyicilerin yüreğini sıcacık yaparken, her hafta başarı da bu şekilde gecikmiyor. Öte yandan dizinin gerçek bir hayat hikayesinden alınması da en önemli etkenler arasında bulunuyor.