Masumlar Apartmanı Dizisinde Kötü Haber! Ayrılık Kararı Herkesi Ağlattı

TRT1 Ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı Dizisi ayrılık haberiyle sarstı izleyicileri. Herkesi ağlatan olayla ilgili bilgiler..

Masumlar Apartmanı Dizisinde Kötü Haber! Ayrılık Kararı Herkesi Ağlattı

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren TRT 1 Dizisi Masumlar Apartmanı ekran yolculuğuna dolu dolu devam ediyor. Dizide yaşanan ayrılık herkesi derinden yaraladı.

Ekran başındaki bir çok izleyiciyi ağlatan sahneler yaşandı. Reyting sıralamasında en üst sıralarda yer alan Masumlar Apartmanı dizisi Türkiye'nin en  popüler dizilerinden birisi olmayı başarmış durumda.

Dizide Peki herkesi ağlatan olay neydi? Bu Konuyu Gerçek Gündem haber sitesi haberleştirmiş..

TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümde Han'ı çöplükte yakalayan İnci tüm gerçekleri artık öğrendi. Han, neden çöp topladığı ve geçmişteki sırlarını tek tek açıkladı. Han'ın hiç bilmediği bu gizemli yönünü öğrenen İnci adeta büyük  bir yıkım yaşadı. İnci kendini toparladıktan sonra ise Han'ı tedavi ettirmek için bir psikiyatra götürmeye sonunda ikna etti.

Fakat o anlarda İnci ve Han'ın konuşmasını duyan Safiye ise, kardeşinin çöp toplama huyunu bilmediği için İnci'nin kendisini psikiyatra götüreceğini düşündü. Bunun üzerine Çılgına dönen Safiye İnci'ye resmen  tokat attı.

TRT ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı son bölümde Ege, babası Haluk'u yatağında ölmüş olarak bulunca adeta yıkıldı.

Dizide İnci'nin alkol bağımlısı babası Haluk'u canlandıran oyuncu Mert Asutay da son bölümle birlikte TRT ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı'na böylece veda etti.
 
Evden ağlayarak çıkmaya çalışan İnci ise kapıyı açtığında kardeşini ve babasını karşısında hemen gördü. Babasının öldüğünü öğrenen İnci adeta gözyaşlarına boğuldu.

Fakat bu sırada ise Safiye çılgınlar gibi İnci'ye bağırmaya ve çığlık atmaya devam etti. İnci ise ayakkabısını da giyerek tekrar evin içine geldi ve Safiye'nin karşısına dikildi

Safiye'ye "Yeter artık sus" diye bağırmaya başlayan İnci adeta o anlarda kendinden geçti. Safiye ise İnci'nin hareketleri karşısında adeta kala kaldı...

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan bu ağlatan sahne uzun süre Türkiye gündemine oturmayı başardı

Dizide yaşanan ayrılık ise dizinin fanlarını adeta derinden yaraladı.

TRT'nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanı kaldığı yerden mevcut kadrosu ve oyuncularıyla yoluna devam edecek

Uzun soluklu bir dizi olması beklenen Masumlar apartmanının 2. hatta 4.sezonu bile olabileceği dedikoduları dolaşıyor..

İlgili Haberler