Masumlar Apartmanı bir sezon finali yaptı ki kimse unutamayacak.

TRT1 ekranlarının Salı akşamları rekortmeni Masumlar Apartmanı geçtiğimiz hafta öyle bir sezon finali yaptı ki seyircinin nutku tutuldu.

Masumlar Apartmanı bir sezon finali yaptı ki kimse unutamayacak.

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin ölümü fısıltı gazetesinde dolanıyordu. Kendisinin karakter süresinde yaşadığı mental ve duygusal yorgunluk sebebiyle hikayeden çıkmasına karar verildi. Seyirciler Farah Zeynep Abdullah'ın yıllar önce Öyle Bir Geçer Zaman dizisindeki Aylin karakteriyle de ölüm sahnesiyle seyirciyi yıkmıştı şimdi de öyle oldu. Seyirci "her on yılda bir bu acıyı yaşamak zorunda mıyız?" gibi paylaşımlarda bulundu. Seyirci ne kadar istemese de maalesef İnci geçirdiği trajik bir trafik kazası ile dizideki hayatına gözlerini yumdu.

Her karakter için çok zor olan bir bölüm oldu ancak şüphe yok ki Han psikolojik olarak bitmiş durumda. Han hem eşini hem de doğmamış bebeğini toprağa vermek zorunda kaldı. İnci, Han ile tartışarak bebeğini o evde büyütmek istemediğini söylemişti ancak daha sonrasında karar değiştirdi.

Han'a geri dönüp, evliliğine sahip çıkmak üzere yola çıkmıştı ki bir kamyonun araca çarpması sonucu hayatını kaybetti ki, tek iyi yanı Han, İnci son nefesini vermeden yetişti ve İnci kendisini çok sevdiğini ve dönmek üzere yoldu olduğunu belirtti. Tabii bu durum Han'ın daha da yıkılmasına sebep olacak olsa da en azından bu dünyada bir aşk yaşayan şanslılardan oldu. Bakalım Eylül ayında bizi neler bekliyor ancak Farah Zeynep Abdullah için projenin sonu geldi. Başarılar dileriz.