Masumiyet bitti ama kendinden uzun süre konuşturacak.

FOX TV ekranında yayınlanan sevilen TV dizisi Masumiyet'in finali ortalığı karıştırdı..

Masumiyet bitti ama kendinden uzun süre konuşturacak.

Masumiyet bitti ancak biterken hiç konuşulmadığı kadar konuşuldu.


13 bölüm ekranda kalan ve Fox'ta yayınlanan geçtiğimiz Pazartesi (24.05.2021) tarihinde ekranlara veda eden dizinin final bölümü hala etkisini sürdürüyor. 19. doğum gününde yanlış bir adama aşık olmanın cezasını çeken Ela Yüksel ve ailesinin hayatını izlemiştik.

Kızı için mücadele eden bir anne, tüm dünyayı karşısına aldı desek yeriydi. Ama son bölüm hiç konuşulmadığı kadar konuşuldu.

Hak eden herkesin hakettiğini alması, Ela'nın bir çılgınlık yapıp İlker ile evlenmesi, İlker ve iş birlikçilerinin birlikte yaptıkları ve Ela'nın şiddete uğradığı yeri yine Ela'nın babasının sevgilisinin temizlemiş olması ve nunu Ilgaz ailesine karşı kullanabilmek adına kendisini açıkça kameraya alması gibi skandallar izledik. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?

Evet bu senaryo gereğiydi ancak maalesef gerçek yaşamda da bu ve buna benzer bir sürü örnek görüyoruz. Nasıl vicdanları el verebiliyorlar?

Dizi de yine gördük ki Ela yol kenarına atıldıktan sonra yanında durmayan kalmamış neden bir Allahın kulu kızı arabaya almamış ve öylece bırakmış.

Herkesin birbirine girdiği o garip 24 Şubat akşamı sonunda iki düşman kadın;  Ela & İrem'in bütün acılarını kucaklar gibi birbirilerine sarılmalarıyla bitti. Bazen nefes aldıran olayların olması insanı bir parça rahatlatıyor. Tüm ekibe hayatlarında başarılar dileriz.