MasterChef'in ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, programdan ayrılıyor mu?

TV8'in ünlü yarışması MasterChef'te bir kriz iddiası gündeme geldi. Programın 2018 yılından beri jürisi olarak görev yapan Som Sivrioğlu'nun programdan ayrılacağı iddia edildi. Programda Mehmet Şef ile Sivrioğlu'nun maaşları konusunda bazı farklılıklar olduğu iddiaları yaşanırken, bir iddia daha ortalığı karıştırdı.

MasterChef'in ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, programdan ayrılıyor mu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna'dan oluşan jürisiyle en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef'te ciddi kriz idiaları ortaya atılıyor.

MAAŞ KRİZİ İDDİASINDAN SONRA BİR YENİSİ DAHA

Geçtiğimiz günlerde Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya'nın küstüğü iddiaları basına yansıdı. İddiaya göre, Sivrioğlu maaşını döviz olarak, Yalçınkaya ise Türk lirası cinsinden alıyordu. Mehmet Şef de bu farkı öğrenince resti çekti ve tepki gösterdi. Bu iddialar gündemi sarsarken, şimdi de başka bir iddia gündeme geldi.

SOMER SİVRİOĞLU'NU YAPIM İSTEMİYOR MU?

Sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin iddiasına göre, programın değişmeyen jürilerinden Somer Şef, bu sene programda ayrılacak. Sivrioğlu'nun hal ve hareketleri yapımın hoşuna gitmiyor ve bu nedenle de değişimin geleceği düşünülüyor. Acun Medya konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak herkes bu olayı konuşmaya başladı.

SOMER SİVRİOĞLU GİDERSE KİM GELECEK?

Daha önce şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından MaasterChef paylaşımı yaparak Mehmet ve Somer Şef'in küs olup olmadığını sormuştu. İkili arasında bazı sorunların olduğu düşünülürken, program süresinde pek konuşmamaları dikkatlerden kaçmamıştı. Şimdi Sivrioğlu'nun programdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Programın en sevilen isimleri arasında bulunan Somer Şef giderse, yerine gelecek ismin kim olacağı ise şimdiden çok merak edildi.