Masterchef yarışmasında Safanur'un hakkının yenmesine karşı ekip bile çok kızdı!

Masterchef yarışmasında kırmızı takım eleme adayı için oylamaya çıktı. Safanur, tabağı kaybeden yarışmacılara oy atarken, Dilara ve Milhan'ın Safanur'un hakkını yiyerek ona oy vermesi mavi takımı bile kızdırdı.

Masterchef yarışmasında Safanur'un hakkının yenmesine karşı ekip bile çok kızdı!

Masterchef yarışmasında kaybeden kırmızı takım oldu ve eleme adayı için yarışıldı. Tahsin gecenin kazananı olurken, potaya direkt olarak Emre'yi soktu. Araz, Şükrü, Milhan, Dilara, Safanur ve Hamza arasında yapılan seçimde, oylama sırasında yapılan haksızlık mavi takımı bile şaşkına çevirdi.

El açması börek yaparak takımın en iyi işlerinden birini çıkaran Safanur, takım arkadaşları Dilara ve Milhan tarafından haksızlığa uğradı. El açması yapmasına rağmen, Milhan ve Dilara'nın el açması bir börek yapmadığını iddia ederek verdiği oylar, adaletsizlik olarak yorumlandı.

121.png

SAFANUR KAYBEDEN TABAKLARA OY VERDİ

Safanur, Milhan'ın tabağının kaybetmesi ve Hamza'nın hazır milföy kullanması sebebiyle oylarını ona verdi.

SENİN EL AÇMASI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM ÖZÜR DİLERİM

Dilara ise ilk oyunu Hamza'ya verirken, ikinci oyunu da Safanur'a verdi. Safanur bu duruma şaşırdı. "Kalan börekler el açmasıydı" ifadelerini kullanan Dilara'ya Safanur, "Ben de el açması börek yaptım. Hani Milhan ve Tahsin hariç tüm arkadaşlarımdan daha uzun sürede yaptım" dedi. Dilara ise "Senin el açması olduğunu bilmiyordum özür dilerim" ifadelerini kullandı.

2.png

POTADAN KORKMUYORUM, KEŞKE GÖREBİLSEYDİNİZ

Ardından Milhan da oy kullandı ve el açması börek yapmasına rağmen Safanur'a oy vererek yine Dilara gibi bilmediğini, sıradan bir mayalı hamur olduğunu söyledi. Tam da bu sırada mavi takımdan Eren, "Adaletsizlik bu şu an" diyerek Safanur'a yapılana çok kızdı. Safanur, Milhan'ın bilmediğini söylemesi üzerine cevap verdi ve "Mayalı bir hamur değildi tarifte hamur yoktu. Açmak için senin tezgahından merdane aldım ve sana sordum hatta. Sorun değil. Potadan korkmuyorum. Ama keşke görebilseydiniz" dedi.