La Casa De Papel'den izleyiciyi hayran bırakacak "Tokyo" paylaşımı!

Banka soygununu konu edinen İspanyol dizisi La Casa De Papel, Ursula Corbero'nun hayat verdiği "Tokyo" karakteri için bir paylaşımda bulundu. Kısa süre içinde paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.

La Casa De Papel'den izleyiciyi hayran bırakacak "Tokyo" paylaşımı!

Başlangıçta bir İspanyol kanalında yayınlanan ve başarısız olan soygun dizisi "La Casa De Papel", Netflix'in devreye girmesiyle dünyada en çok izlenen dizilerden biri haline geldi. Bu kadar çok popüler olması neticesinde sezon uzatıldı ve dizide bir soygun daha yapıldı. 3 Eylül'de son sezonun ilk 5 bölümü yayınlandı ve olanlardan sonra dizinin Instagram hesabından Tokyo'ya özel paylaşım yapıldı.

TOKYO SON SEZONDA HERKESİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU

Ursula Corbero tarafından canlandırılan "Tokyo" karakteri, en çok sevilen karakterler arasında yer aldı. Son sezonda Tokyo'nun can alıcı sahnelerini izleyenler büyük üzüntü yaşarken, diziyi izlemeyenler ise bu büyük olay karşısında spoilera maruz kaldı.

DİZİNİN TOKYO PAYLAŞIMI BEĞENİ ÜSTÜNE BEĞENİ ALDI

Dizi, Instagram'dan Tokyo'nun anısına bir video yayınladı. Videoda Dali maskesi takıp, kırmızı tulum giymiş bir kişinin, bir çatıda Tokyo'nun resmini çizdiği görülürken, artık diziyle iyice özdeşleştirilen "Çav Bella" şarkısının da arka fonda çaldığı duyuldu. Paylaşılan video kısa süre içinde yüzbinlerce görüntülenirken, binlerce beğeni ve yorum da aldı.

NETFLİX TÜRKİYE DE PAYLAŞIMDA BULUNDU

Netflix Türkiye de videoyu paylaşarak, "Tokyo. Sonsuza kadar" ifadelerini kullandı. Netflix kullanıcıları bu video karşısında duygulanırken, Tokyo'nun ölümü de herkesin derinden sarstı. Bazı kullanıcılar, "Böyle bitmemeliydi", "Ah Tokyo neden gittin ki?", "Senarist neden en sevdiğim karakterleri öldürüyor?", "Bu videoyu görünceye kadar öldüğüne inanmamıştım" yorumlarında bulundu.

İşte o paylaşım: