Kurtlar Vadisi Kaos Dizisiyle İlgili ortaya Çıkan Büyük Yalan Herkesi İsyan Ettirdi

Necati Şaşmaz tarafından yayınlanacak Olan TV dizisi Kurtlar Vadisi Kaos hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Duyan herkes isyan ediyor. Kenan İmirzalioğlu oynayacak mı ? Tüm bunların cevabı haberimizde

Kurtlar Vadisi Kaos Dizisiyle İlgili ortaya Çıkan Büyük Yalan Herkesi İsyan Ettirdi

Yayınlandı yayınlanacak derken herkesin isyan ettiği Kurtlar Vadisi kaos hakkındaki son iddialarda yalan çıktı.

Ancak hala Necati ŞAŞMAZ cephesinden bu iddialara yanıt yok. Anlaşılan işin reklam kısmına bakıyorlar. Fakat basın ısrarlı bir şekilde bu yalanı sürdürüyor. Üstelik hiçte utanmadan sürdürüyorlar bu yalanı. İzleyiciler ise isyanda

Bir döneme adını altın harflerle kazımış olan Kurtlar Vadisi, yeni bir proje ile yeniden anılmaya başlandı ancak dizi ile ilgili bazı bilgiler yalan çıkıyor.

 

Türk dizi tarihinde önemli bir yere sahip olan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2021 yılında Kurtlar Vadisi Kaos olarak yeniden ekrana geleceği konuşuluyor. Yeni proje ile ilgili bir çok iddia ortaya atılıyor ancak sonrasında bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkıyor.

 

Kurtlar Vadisi Kaos’un oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanal ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. İlk olarak, dizinin Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşacağı konuşulmuştu ancak sonrasında bu iddianın yalan olduğu açıklanmıştı. Son zamanlarda da dizinin Star TV’de yayınlanacağı konuşuluyordu. Ancak Star TV’nin diziyi yayınlamak gibi bir niyeti olmadığı öğrenildi. Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi Pana Film ile hiçbir görüşme yapmamış olan Star TV’nin, neden bu iddialara karıştığını bilinmiyor.

 

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Kaos’ta Rol Mu Alacak?

1-o6sl-cover.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yer alacağı iddia edildi. Milyoner yarışmasının, düşen reyting sonuçları nedeniyle ekrana ara vermiş olması bu iddiaları güçlendirdi. Yine de, Kenan İmirzalıoğlu tarafından yapılmış olan bir açıklama yok. Resmi açıklama yapılmadan iddianın doğru olup olmadığı belli olmayacak.

 

Çiğdem Batur iddiaları Yalanladı!

Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur, instagram takipçilerinden gelen “Kurtlar Vadisi Kaos’la ekrana dönecek misin?” sorusunu yanıtladı. Diziyle ilgili bütün haberlerde adının geçtiğini söyleyen oyuncu, bu haberlerin doğruluk payının olmadığını söyleyerek çıkan iddiaları yalanladı.