Kırmızı Oda fragmanıyla büyük merak uyandırdı! İşte popüler dizinin çarpıcı fragmanı

Binnur Kaya'nın başrolünü üstlendiği Kırmızı Oda dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Daha ilk fragmandan dizinin sevenleri heyecanı dorukta hissetmeye başladı. 17 Eylül'de yeni sezonu başlayacak olan dizinin tanıtımında yeni yüzler de görüldü.

Kırmızı Oda fragmanıyla büyük merak uyandırdı! İşte popüler dizinin çarpıcı fragmanı

OGM Pictures'ın yapımını üstlendiği TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, geçtiğimiz aylarda sezon finaline girdi. Uzun süredir izleyicilerin merakla beklediği geri dönüş tarihi de belli oldu. Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan tanıtım fragmanı şimdiden izleyicide büyük merak uyandırdı.

17 EYLÜL'DE EKRANLARA DÖNÜYOR

Reyting rekorları kıran ve popüler hale gelen Kırmızı Oda dizisi 17 Eylül Cuma akşamı ekranlara geri dönüyor. Binnur Kaya'nın başrolde harikalar yarattığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlandı ve hepsi de gerçek hikayelerden oluşuyor.

YENİ OYUNCULAR ŞİMDİDEN MERAK UYANDIRDI

Dizinin yeni sezonunda Ayça Bingöl, Güneş Hayat, İlayda Alişan, Nihal Yalçın ve Başak Daşman gibi yeni yüzler de yer aldı. İzleyiciler yeni fragmanı izleyince büyük bir heyecan yaşadı. Kısa bir fragman bile olsa yeni sezonun herkesi derinden etkileyeceği şimdiden anlaşıldı. Dizinin resmi Twitter adresinden, "Kırmızı Oda'nın ikinci sezonunda yine hayatlarımıza ve kendimize dair pek çok şey öğreneceğiz! Yeni karakterlerimiz ve hikayeleri ile tanışmak için heyecanlı mısınız? Kırmızı Oda ikinci sezonuyla 17 Eylül Cuma TV8'de" denildi ve fragman paylaşıldı. İşte yeni sezon fragmanı:

DİZİNİN TAKİPÇİLERİ ÇOK SEVİNDİ

Fragmanı izleyen dizi severler büyük heyecan yaşadıklarını sosyal medyada paylaşmaya başladı. İlk sezon toplamda 42 bölümden oluştu. Alya, Sadi, Boncuk ve daha birçok karakter diziye damgasını vurdu. Her bölümde gözyaşları sel olup aktı.