Kırmızı Oda Dizisinin Doktor Hanımı Masumlar Apartmanı Dizisine mi Geçiyor?

Ortalığı karıştıran iddia.. Reytingleri alt üst eden TV8 dizisi Kırmızı Oda ve TRT dizisi Masumlar Apartmanı dizileriyle ilgili şaşırtan iddia! Diziler arası karakter geçişi mi yaşanacak?

Kırmızı Oda Dizisinin Doktor Hanımı Masumlar Apartmanı Dizisine mi Geçiyor?

Dizi dünyasında gündemi alt üst eden bir iddia ortaya atıldı. Magazin sitelerinin flaş gelişme olarak duyurduğu ayrıntı şimdiden gündemin en üst sırasında yer almayı başardı. Henüz iddiayla ilgili ne ilgili kanallardan nede ilgili dizilerin yapımcılarından herhangi bir açıklama yok. Ancak iddia gerçekleşirse bir ilk yaşanacak.

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri bilindiği üzere gerçek hayat hikayelerini ekrana yansıtıyor. Gerçek olaylardan esinlenerek senaryolaştırılan her dizi ve film gibi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri de seyircinin ilgisini oldukça çekmişti ve bu ilgi kaybedilmeden artmaya devam ediyor. 

Psikiyatr, yazar ve sunucu olarak tanınan Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı kitaplardan senaryolaştırılan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri yayınlanmaya başladıkları ilk günden beri reyting savaşında büyük bir başarı elde etmeye devam ediyorlar.kirmizi-oda-masumlar-apartmani-projeleri-icin-gulseren-budayiciogludan-dikkat-ceken-gonderi-1601037242-8682-001.jpg

 

Bu elde ettikleri başarı, gerçek hayat hikayelerinden oluşmasına bağlanan diziler ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Kırmızı Oda dizisinde doktor hanım olarak rol alan Binnur Kaya’nın gelecek bölümlerde Masumlar Apartmanı dizisine konuk olacağı konuşuluyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisine Binnur Kaya’nın hangi rolde konuk olacağı merak konusu oldu.

Dizide psikolojik sorunları olan pek çok karakterin bulunuyor olması seyircilere “Acaba Binnur Kaya Masumlar Apartmanı dizisinde de doktor rolüyle mi yer alacak” sorusunu sordurdu. Bu sorunun cevabını ve ortaya atılan iddianın doğru olup olmadığını Masumlar Apartmanı’nın gelecek bölümlerinde hep birlikte göreceğiz. 

Masumlar Apartmanı her salı akşamı TRT 1'de ekranlarda..