Kırmızı Oda dizisine büyük oyuncu! 7 seneden sonra ilk kez sete dönecek

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda, büyük oyuncuları ağırlamayı sürdürürken bu kez de efsane bir isimle olay olacak. Salih Bademci'den Erkan Petekkaya'ya, Aslıhan Gürbüz'den Uğur Yücel'e kadar birçok ismi ağırlayan dizi şimdi de başka bir ismi ekrana getirecek.

Kırmızı Oda dizisine büyük oyuncu! 7 seneden sonra ilk kez sete dönecek

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, diğer dizilere hiç benzemeyen yönüyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sürekli olarak yeni kişiler ve onların hikayeleriyle gündem olan dizide psikiyatrist rolünü Binnur Kaya canlandırıyor. Usta isimlerin rol aldığı ünlü diziye şimdi de 7 senedir izleyici ile buluşmayan bir isim dahil oluyor.

MELTEM CUMBUL, 7 SENE ARADAN SONRA KIRMIZI ODA'YA GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 7 yıldır gelen tüm teklifleri reddeden Meltem Cumbul, sonunda Kırmızı Oda için orucunu bozdu. Cumbul, dizide bu hafta bir sahne ile izleyicisine kavuşacak. Yılan Hikayesi dizisiyle büyük bir sükse yakalayan ünlü oyuncu, daha sonra çeşitli yapımlarla kendisini gösterdi.

BİRÇOK İSMİN ARASINA CUMBUL DA EKLENECEK

Son 7 senedir ekranlarda olmayan Cumbul, Kırmızı Oda ile anlaşmaya vardı. Uğur Yücel, Erkan Petekkaya, Salih Bademci, Burcu Biricik, Ayşe Bingöl, Emre Kınay ve daha birçok usta ismin dahil olduğu dizi, Türk dizi tarihinde başarılı bir yapım olarak yerini alacak. Cumbul da 7 sene sonra böyle bir dizide yer alarak, kariyerinde güzel bir iz bırakmış olacak.

116121558-1054158791728200-4392659915230119152-n.jpg

MELTEM CUMBUL BİRÇOK YAPIMDA YER ALDI

Usta oyuncu bugüne kadar onlarca yapımda rol aldı. En bilinenlerinden birisi ise 199-2001 arasında yayınlanan Yılan Hikayesi oldu. Cumbul, Sahte Dünyalar, Biz Size Aşık Olduk, Beşik Kertmesi, Gurbet Kadını, Parmaklıklar Ardında, Aşk Yakar, Labirent, Kadın İşi, Heryeşin Bittiği Yer, Mevlana Celaleddin-i Rumi: Aşkın Dansı, Nuri, Kırlangıç Fırtınası ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda boy gösterdi.