Kiraz Mevsimi'nin Öykü'sü Özge Gürel'in yeni dizisi belli oldu!

Bir dönem çok ünlü olan Kiraz Mevsimi dizisinde, başrol olarak görev alan Özge Gürel, yeni projesiyle dijitale atılıyor. Ünlü oyuncu, bu kez televizyonda değil, dijital platformda boy gösterecek.

Kiraz Mevsimi'nin Öykü'sü Özge Gürel'in yeni dizisi belli oldu!

FOX ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi, bir dönemin en popüler dizileri arasında bulunuyordu. Dizide Öykü karakterine hayat veren Özge Gürel de bu projesiyle ününe ün kattı. Ünlü oyuncu, uzun zamandır ekranlardan uzak kalırken, yeni projesi de belli oldu.

ÖZGE GÜREL'İN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Kiraz Mevsimi'nin ardından "Bay Yanlış" ile izleyiciyle buluşan Gürel, bu kez televizyon ekranlarında değil, dijitalde karşımıza çıkacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu NGM Media'nın "Hayaller ve Hayatlar" isimli dizisiyle anlaştı.

DÖRT KADININ ETKİLEYİCİ HİKAYESİ ANLATILACAK

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Hayaller ve Hayatlar, dört kadının etkileyici hikayesini konu edinecek. Dizi, 13 bölümden oluşacak ve beIN Connect'te yayınlanacak. Dizi, haftaya sete çıkacak. Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar ve Emre Kıvılcım da dizide boy gösteren isimlerden olacaklar.

ÖZGE GÜREL GEÇTİĞİMİZ AYDA EVLİLİK İLE ANILMIŞTI

Özge Gürel, yakın zamanda Serkan Çayoğlu ile evlenme kararı almıştı. Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana büyün beğeniyle takip edilen çift, bu birlikteliği bir de evlilik ile taçlandıracak. İkili başlangıçta evliliği açıklamadı ama magazinden kaçamayınca haber hızla yayıldı.