Kazara Aşk, Star TV ekranlarına gümbür gümbür geliyor.

Yeni TV dizisi fırtına estirecek Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrollerini paylaştığı STAR TV ekranlarında başlayan yeni dizinin çekimleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kazara Aşk, Star TV ekranlarına gümbür gümbür geliyor.

Fragmanının ilk yayınladığı andan beri romantik komedi türündeki dizi çok merak uyandırdı. Acaba klasik bir Türk romantik komedisi mi olacak yoksa çizginin dışına mı çıkacak seyirci büyük bir merakla bekliyor. 

Çünkü seyirci her yeni umutla başladığı dizide hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalabiliyor. Ya senaryo kendinden geçiyor ya da izleyici birbirine benzer senaryolar etrafında aynı şeyleri izlemekten nefret ediyor. Bu da reytingler üzerinde büyük değişiklik gösteriyor. Dolayısıyla da erken vedalar geliyor. 

Dizinin konusuna bakacak olursak, yaşanan talihsiz (!) bir kaza sonucu başlayan aşk, iki insanın hayatını nasıl değiştirecek? Mutlu bir aşk öyküsüne mi dönüşecek yoksa büyük bir hüsranla mı bitecek hep beraber göreceğiz.

Kendilerine bol şans diliyoruz ve umarız ki her zaman farklı enerjiyle seyirciyi kendine hayran bırakır, yükselen bir yıldıza ve reytinge sahip olur. Aksi takdirde, maalesef diziler arşivinde yerini almaktan geri kalmayacaktır.