Kardeşlerim için ayrılık vakti geliyor.

Kardeşlerim için veda zamanı

Kardeşlerim için ayrılık vakti geliyor.

Ardarda anne ve babalarını kaybeden dört kardeşin hayatla acı - tatlı mücadelesini konu alan, 17 bölümdür izleyiciyi kendine adeta hapis eden, iddialı ve kendisinden önce yayına başlayan rakiplerine kafa tutan Atv'nin iddialı yapımı Kardeşlerim sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Cumartesi gecesinin reytignlerini ellerinden neredeyse bırakmayan dizi, Gönül Dağı'nın sezon finali yapmasıyla zirveye resmen adını kazıdı. Survivor bile senelerdir izlenmesine rağmen Kardeşlerimin yanına bile yaklaşamadı.

Eylül ayına kadar mole verecek olan dizide bugün yayınlanan bölüm için yürekler ağızda desek doğru olur.

Tiyatro sahnesinde gerçekleşecek olan performans için bir silah sahnesi gerçekleşecektir ancak Tolga gidip sahte dilah yerine gerçek silah bırakır. Doruk acaba vurulacak mı, vuruldu mu derken seyirci nefesini tutmuş bir halde beklemektedir.

Sosyal medyanında nabzını sağlamca tutmuş olan dizi yarın açıklanacak reyting sonuçlarıyla muhtemelen olarak yine başarısına başarı katlamış durumda olacaktır.

Yine geçen hafta yayınlanan 16. bölümden bahsedecek olursak, sadece 1 gün içersinde Youtube üzerinde 5 milyondan fazla izlenmesi yeni bir rekoru egale etmelerine olanak sağlamıştı. Başarılı genç ve usta oyuncuların bulunduğu dizi belli ki Eylül'e kadar seyirciye gün saydıracak.