Kardeşlerim dizisi Öyle bir sezon finali yaptı ki seyirci ne yapacak?

Atv ekranlarının cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi, ortalığı kasıp kavuran dizisi Kardeşlerim dün akşam yayınlanan 18. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı.

Kardeşlerim dizisi Öyle bir sezon finali yaptı ki seyirci ne yapacak?

Üç hafta önce sezon finali yapan Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağıda ekranda olmayınca Kardeşlerim adeta reyting üstüne reyting aldı. Kış sezonunda görmeye alışık olduğumuz bu başarıyı yaz sezonunda da yakalayan dizi artık rakipsiz olduğunu resmen ilan etmiş oldu. Oyuncu ekibinin yaz boyu uzun uzun dinleneceği dizi ekinde yapım ekibi durmaksızın ikinci sezon hazırlıklarına devam edecek, telaşe sona ermeyecek.

Dizinin hikayesinde bir takım güncellemeler ve bazı oyuncularla yol ayrılıkları söz konusu olabilir ancak bu bile seyirciye heyecan veriyor.

Genç oyuncuların bir yıldız gibi parladığı dizide , enerjileriyle ikinci sezonda diziyi daha da yukarı çıkarmaları bekleniyor.

Kim bilir belki de ekibe diziye bambaşka yön verebilecek yeni karakterler dahil olacaktır. Dün akşam yayınlanan muhteşem sezon finaliyle herkesi duygu seline sokan dizide bakalım ikinci sezonda neler olacak? Olaylar nereye doğru gidecek, her şey çözülüp feraha çıkabilecek mi yoksa arap saçına mı dönecek? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.