Kanal7'nin fenomen dizisi Emanet dizisinde ortalık bu kez fena karıştı

Kanal 7 Ekranında yayınlanan TV dizisi Emanet dizisinde yine olaylar karışıyor.

Kanal7'nin fenomen dizisi Emanet dizisinde ortalık bu kez fena karıştı

Kanal 7 ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Emanet dizisinde sular durulmuyor. İzleyici tam artık her şey yoluna girdi derken görülüyor ki olay bambaşka bir yere doğru gidiyor. Bu akşam yayınlanan bölümde yenge İkbal Kırımlı bütün oyunları ortaya çıkınca hain bir başka plan ile kafaları karıştırmayı başardı. Artık bir süre görmeyip rahat edeceğini düşünen seyirci yine hayal kırıklığı yaşadı. Ağlayıp, ne kadar zor durumda olduğunu düşünen İkbal'in aklına Belgin'in Yaman'a duyduğu saplantalı aşktan dolayı Seher sakat bırakmaya çalıştığı gibi delice bir fikir gelir.

Hemen adamlarını arar ve gözaltındaki Belgin'e ulaşılmasını, kendisine 15 Milyon TL karşılığında bu şekilde ifade verirse yardımcı olacağını, hatta hapisten çıkmasına bile destek vereceğini söyler. İkbal'in oyununa bir kere daha ortak olan Belgin, Yaman Kırımlı'ya duyduğu saplantılı sevgi yüzünden eşi Seher'i sakat bırakarak aradan çıkarmak olduğu konusunda ifade verir. 

İfadeyi alan Seher'in süt kardeşi Fırat hemen Yaman'ı arar ve karakola gelmesini sağlar. Orada Belginle konuşan Yaman inanmış gibi gözükse de Belgin'in bahanelerine içi içini de kemirmektedir. Bir yandan büyük bir tezgah içinde valiz hazırlayan İkbal, büyük oyunculuğuyla Ziya'nın vicdanıyla oynamaktadır. 

Neslihan ve Fırat cephesinde de işler karışıktır. Sözlü taklidi yapan ikili, Neslihan'ın teyzesinin Fırat'ı daha yakından tanımak adına araştırma yapmaya başlaması, Sultan halayla kavga edecek hale gelmeleri ve kendini sözlülük oyununa kaptıran Fırat'ın söz yüzüğü bakması gibi daha da yılan hikayesine dönüşen bir kargaşa hakimdi ama sonuç olarak seyirci artık Seher ve Yaman ikilisini mutlu, sakin bir şekilde görmeyi umut ederken yine bambaşka olaylar kapıda durmaktadır. 

Asıl Yaman'ı vuracak darbe için Seher'e saplantılı bir şekilde aşık olan Selim, Yaman'ın can düşmanı dediği Camgöz ile Seher ve yeğeni Yusuf'u kaçırmak adına planlar yapmaktadır. 

Emanette maalesef sular durulmuyor, işler gitgide karışıyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde seyirci sıkılıp yeter mi diyecek yoksa vazgeçemeyi Yaman ve Seher mi diyecek? Hep beraber göreceğiz.