Kanal D yönetimi bile şaşkın Çünkü Sadakatsiz dizisini kimse çözemedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan TV dizisi Sadakatsiz dizisinin fragmanı kafaları karıştırdı.

Kanal D yönetimi bile şaşkın Çünkü Sadakatsiz dizisini kimse çözemedi.

Kanal D ekranlarının, Çarşamba akşamları yayınlanan göz bebeği dizisi Sadaktsiz, dün akşam 2 Haziran'da gösterilecek sezon finalinin fragmanını yayınladı ancak kimse ne olduğunu anlayamadı. Eski bölümden sahnelerin gösterildiği dizi de olay örgüsü merakla bekleniyor. Sosyal medya üzerinden Cansu Dere'nin oyunculuğu ve zarafeti üzerine yağan övgüler, oyuncuyu çok motive ediyor gibi duruyor. Ekibin de bir o kadar güçlü tavrı, kaliteli yapım, güzel senaryo bizleri kendine bağlamayı başardı.

Son izlediğimiz bölümde ; Ali'nin doğum günü partisini rezil etmeyi kafasına koyan Derin'in zavallı tavırlarına şahit olmuştuk. Asya'nın babasının eski sevgilisi rolünde diziye konuk oyuncu olarak katılan Bennu Yıldırımlar (Asya), babasının kızına eski sevgilisi olan Asya'nın adını vermesiyle hepimizi şoke etmişti ancak, Derin'e de büyük fırsat veren bu durum olayları karıştırdı.

Asya'nın kendi butiğiyle aynı sokağa muayenehane açmasından dolayı deliye dönen Derin, Asya'yla konuşmak için gittiği sırada iki Asya'nın sohbetine kulak misafiri olur.

Babasının eski sevgilisi olan Asya'nın, kendi otellerinde misafir olduğunu öğrenir ve otel müdürünü tehdit ederek, Asya'nın odasına girer, valizini karıştırır ve geçmişte Asya Yılmaz'ın babası tarafında kendisine yazılan mektupları bulur.

Fırsat kaçar mı asla, hemen saçma planını devreye sokar. Öncelikle Ali'nin doğum günün sabote etmek içn listeye kendisini ve Asya hanımı ekler, devamında hazırlanan özel davetiyeyi bastırarak otele, Asya hanıma gönderir. Gerçekten doğum gününe davetli olduğunu sanan Asya hanım, hazırlanır ve organizasyonun olduğu yere gider.

O sırada , Derin orada rezillik çıkarır ve Asya hanımın, Asya Yılmaz'ın babasının sevgilisi olduğunu herkese duyurur.

Oğlunun partisini rezil etmemesini söyleyen Asya, Derin'in rezilliği karşısında altta kalmaz ve Derin'in Volkan'dan boşanmamak için bebeğini düşürdüğü halde hamile rolü yaptığını herkese ilan eder. Bunun üstüne tokat atmaya kalkan Derin'in elini yakalar ve onu partiden kovar. Tam böyle savaş alanı gibi bir anda biten bölüm acaba bizi nasıl bir sezon finaline sürükledi?

Hep beraber 2 Haziran Çarşamba akşamı izleyip, göreceğiz.