Kanal bile bu başarısızlık karşısında şokta! Türkiye maçı karşısında o dizi gol üstüne gol yedi

Dün akşam yayınlanan Türkiye-Norveç milli maçı, dizi sektörünün altını üstüne getirdi. Tüm kategorilerde birinci olan maç yayını, diziler için büyük şanssızlık oldu. Özellikle Show TV'nin yeni dizisinin başarısızlığı herkesi şaşkına çevirdi.

Kanal bile bu başarısızlık karşısında şokta! Türkiye maçı karşısında o dizi gol üstüne gol yedi

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci'nin bulunduğu Yalancı, milli maçın gölgesinde kaldı. Dün akşam yayınlanan Türkiye-Norveç milli maçında tüm gruplarda yayın birinci oldu. Bu başarı dizi sektöründe de dalgalanmalar yarattı.

SHOW TV'NİN DİZİSİ BEKLENTİNİN ÇOK ALTINDA KALDI

FOX'ta yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam totalde ikinci olarak büyük başarı elde etti. Kırmızı Oda karşısında şans bulamayacağı sanılan dizi artık Kırmızı Oda'yı rahatlıkla sollamaya başladı. Show TV'nin yeni dizisinin ise beklentinin çok çok altında kaldığı reytinglerde görüldü.

3181209-1920x1080.jpg

DİZİ, MAÇIN ETKİSİYLE DİBİ BOYLADI

Dizide ilik bölümlerden bu yana ortalamanın altında gelen oranlar, bu hafta milli maçın etkisiyle tam bir felaket oldu. Totalde Yalancı, yirminci sıraya gerilerken, AB'de 9 ve ABC1 kategorisinde de 12. oldu. Dizide kimin yalancı olduğu ortaya çıkmasına rağmen dizi çakıldı.

YENİ BİR FİNAL KARARI ALINIR MI?

Show TV bu sezon beklenen başarıyı elde edemedi. İçimizden Biri dizisi de büyük iddialarla ortaya çıktı ama dizi kısa sürede final kararı aldı. Acaba diziler mi beğeni almıyor yoksa kanal, gün seçimlerini yanlış yaptığı için mi diziler harcanıyor? Bu reyting oranlarına kanal hoşgörülü bakmayacak ve bir karar alınacaktır. Muhtemelen İçimizden Biri gibi Yalancı da düşük reytingin devam etmesi halinde final kararı alacak.