Kanal 7 Ekranında Yayınlanan Emanet Dizisinden Kötü Haber Geldi!

Büyük bir bilgiyle izlenen Kanal 7 Ekranında yayınlanan Emanet dizisinden kötü haber geldi. Adeta büyük panik yaşanıyor

Kanal 7 Ekranında Yayınlanan Emanet Dizisinden Kötü Haber Geldi!

Uzun bir süredir Kanal 7 Ekranında yayınlanan Emanet dizisi bu kez kötü bir haberle basının gündemine geldi. Sıcak gelişmenin ayrıntılarını sizler için derledik. Bir anda medya ve magazin dünyasının yakından takip ettiği meselenin iç yüzünü araştırdık. İşte Emanet dizisiyle ilgili gelen kötü haberin ayrıntıları.

Kanal 7’nin büyük bir ilgi ile takip edilen Emanet dizisinin setinde Koronavirüs paniği yaşandı!

 

Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı  Emanet dizisi, ana kanallarda yayınlanmamasına rağmen büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Dram ve hüzün dolu hikayesiyle ekrana gelen dizinin setinde koronavirüs vakalarına rastlandı.

 

Koronavirüs vakalarının çıkmasıyla birlikte acilen çekimleri durdurmak zorunda kaldılar. Çekimleri durdurulan ve setine ara verilen dizinin çekimlerinin ne zaman devam etmeye başlayacağı merak konusu. Dizinin oyuncularında mı yoksa set çalışanlarında mı koronavirüs vakasına rastlandığı henüz bilinmiyor.

kanal-7-emanet-dizisi-izleyici-yorumlari-gorusleri.jpg

 

Yaşanan bu kötü gelişme Emanet izleyicilerini epey üzdü, zira haftada bir değil de hafta içi her gün yayınlanan bir dizi olması sebebiyle, diğer dizilere nazaran seyircisiyle çok daha güçlü bir bağı var Emanet dizisinin.

 

Emanet Dizisinin Konusu Ne?

Dram, hüzün ve aşk kokan Emanet dizisi yetim kalmış bir çocuğun hikayesiyle başlar. Küçük yaşta hem annesini hem de babasını kaybeden Yusuf korunmaya muhtaç bir çocuktur. Teyzesi Seher ve amcası Yaman onu asla yalnız bırakmayacak ve onu her türlü kötülükten koruyacak olan iki kişidir. Yusuf için pek çok kez karşı karşıya gelen Seher ve Yaman zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayıp tartışırlar. Her geçen gün daha sık görüşmeye başlayan ikilinin arasındaki ilişki gün geçtikçe daha farklı bir boyuta ulaşacaktır. Aralarında oluşan duygusal bağın zamanla aşka dönüşmesi ikiliyi zaman zaman zor durumda bırakacaktır çünkü arada canlarından çok sevdikleri Yusuf vardır.

 

Emanet hafta içi her gün saat 19:00’da Kanal 7’de...