Kanal 7 Ekranında yayınlanan Emanet dizisinde yine ortalık fena karıştı

Olayların bir an bile durulmadığı günlük dizimiz Emanet yine karışık bir bölümle izleyici karşısındaydı.

Kanal 7 Ekranında yayınlanan Emanet dizisinde yine ortalık fena karıştı

Bugün yayınlanan bölümde, akşam düğüne gitmek için hazırlık yapan Seher & Yaman aşkını izleyip, içimiz umut dolu olmuştu. Yaman'ın Seher için aldığı o şahane elbise, iltifatlar, bakışlar, yakınlaşmalar ve daha sonrasında aldığı küpeler izleyiciye işte bu be dedirtirken olaylar Yusuf ile Seher'in hastaneye kontrole gittiği anda patladı. Selim ile iş birliği yapan Camgöz, Yusuf ve Seher'i kaçırttırmak için hastaneye adamlarını gönderir. Tam evden çıkacaklarken Yaman'ın aldığı bir telefonla ayrı yerlere gitmek zorunda kalırlar. Yaman, tershaneye doğru yola çıkar.

Tershane de yangın çıkmış, 3 işçi yaralanmış, bekçi de yangının ortasında kalmıştır. Seher ve Yusuf'ta Nedim ve iki koruma ile hastaneye gitmek zorunda kalırlar. Her şey yolunda giderken, Camgöz'ün adamları ve korumalar arasında silahlı çatışma başlar hastanenin ortasında.

Bu sırada kamera Yaman'a döner ve Tershanenin kundaklama sonucu yangın çıktığını öğrenir ve bunun tuzak olduğunu anlar. Hemen Nedim'i arar ancak çok geçtir. Korumalar vurulur, en sonda Nedim vurulur ve Camgöz'ün adamları Yusuf ile Seher'i almaya giderler. Yusuf'u alırlar, ancak Seher'i alcaklarken Nedim bir anda kendine gelir ve adamı arkasından vurur. Ancak Yusuf kaçırılmıştır.

Neslihan & Borsa cephesinde de ilginç olaylar vardır. Bora, Neslihan'ı bu yalan söze inandırmak için kendi kendine çiçek ve çikolatasını alarak konak'a gider, ancak Neslihan, Bora'nın ailesi gelmezse teyzesine hiç bir şekilde sözlendiklerini söylemeyeceklerini belirtir. Neslihan & Fırat arasındaki sözün ise oyun olduğunu anlayan Gencer, Fırat'ın yanına giderek onu anladığını hissettirir. Karışık bu aşk üçgeninde kısacası ; Bora intikam uğruna Neslihan'a söz yüzüğü takar, Neslihan nefret doğan bir sevgi ya da beğeni ile Bora'ya bağlanır, şanssız Fırat ise Neslihan'ı gördüğü ilk günden beri ona aşıktır ve Neslihan için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kadar karışık olaylar nasıl aydınlanır, olay nereye bağlanır hep birlikte göreceğiz.

Ah unutmadan, Zuhal hastanede ölüm kalım savaşı verir ancak ablası İkbal telefonlara bakmadığından bu durumu henüz bilmemektedir. Bakalım neler olacak?