Kalp Yarası'na Camdaki Kız taktiği! Tüm dengeler değişiyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, yeni deneyimli oyuncusuyla kartları yeniden dağıtıyor. Pazartesi akşamını ele geçiren Yasak Elma karşısında, ünlü dizi yeni oyuncusuyla büyük heyecan yaratacak. İşte Kalp Yarası'nda Ayşe'nin dedesini canlandıracak o usta isim....

Kalp Yarası'na Camdaki Kız taktiği! Tüm dengeler değişiyor

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği ATV dizisi Kalp Yarası, büyük beğeni almaya devam ediyor. FOX'un Yalancı Elma dizisiyle rekabet eden Kalp Yarası son haftalarda reytinglerde düşüş yaşadı. Yasak Elma'nın önünde olan dizi, son iki haftadır gerilere düşmeyi sürdürüyor.

KALP YARASI'NA İŞTAR GÖKSEVEN GELİYOR

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Şenay Gürler ve Mahir Günşiray'ın üstlendiği Kalp Yarası'na deneyimli bir oyuncu dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İştar Gökseven artık Kalp Yarası dizisinde rol alacak.

72556387-101695561269010-1458912244224690126-n.jpg

DİZİDE KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK

Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği Ayşe'nin dedesi Şahin olarak rol üstlenecek olan Gökseven, dizide büyük değişime sebep olacak ve tüm işleri baştan sona değiştirecek. Dizideki durgunluk ve tekdüzelik böylece bozulmuş olacak.

CAMDAKİ KIZ VE MASUMLAR APARTMANI TAKTİĞİ GELDİ

Camdaki Kız'da Hayri, Masumlar Apartmanı'nda Ceylan isimlerinin gelmesiyle birlikte reytingler yükselmiş ve diziye yeni heyecan katılmıştı. Şimdi de Kalp Yarası dizisinde İştar Gökseven, Şahin karakteriyle diziye bir yenilik katacak. Bu taktik yeni sezon dizilerinde bir kurtuluş yolu olmaya başladı. Sadakatsiz dizisinde de Ateş büyük reyting getirdi ve işler tamamen değişti. Şimdi dizi çok iyi şekilde yoluna gidiyor. Yasak Elma dizisi, usta oyuncunun gelişiyle biraz zorluk yaşayabilir ve izleyicisini kaptırabilir. Çünkü izleyici de dizilerdeki yeni gelişmeleri ve isimleri yakından takip ediyor.