Kalp Yarası büyük hayal kırıklığı yaşarken, sosyal medya elinden tuttu

ATV'nin ünlü dizisi Kalp Yarası, reytinglerde en büyük rakibinin gölgesinde kalırken, Yasak Elma tüm tebrikleri toplayarak diziler kategorisinde ilk sıraya yükseldi. Reytinglerde başarı elde etti etmesine ama Kalp Yarası'nı sevenleri yalnız bırakmadı. Sosyal medyada, Yasak Elma büyük fark yedi.

Kalp Yarası büyük hayal kırıklığı yaşarken, sosyal medya elinden tuttu

Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası ve Yasak Elma, haftalardır süren rekabette yer değiştirdi. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolünde oynadığı dizi, Yasak Elma karşısında reytinglerde birinci oluyordu. Ancak işler dün akşam yayınlanan bölümle birlikte değişti. 13 Eylül gününde ekranlara geri dönen Yasak Elma, sonunda Kalp Yarasını geride bıraktı. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Melisa Doğu gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyiciyi etkilemeyi başardı.

REYTİNGLERDE GEÇTİ AMA SOSYAL MEDYADA ÇAKILDI

Reytinglerde Yasak Elma ön plana çıktı çıkmasına ama sosyal medyada yine rakibinin arkasında kaldı. Üstelik Kalp Yarası, sosyal medya reytinglerinde rakibine neredeyse 10 kat fark attı. Adba.tv'nin haberine göre, 11 Ekim Pazartesi akşamında sosyal medyada, Kalp Yarası hakkında 86 bin 741 ileti paylaşıldı. Yasak Elma hakkında ise sadece 8 bin 990 tweet atıldı.

Televizyon reytinglerinde ise Yasak Elma tüm kategorilerde ikinci olurken, Kalp Yarası ise tüm kişiler kategorisinde üçüncü, AB kategorisinde ve ABC1 kategorisinde altıncı sırayı elde edebildi. Yasak Elma'nın son bölümünde sıkıcılıktan çıkıp daha heyecanlı olduğu yorumları gelirken, Kalp Yarası'nın da durgun bir bölümle izleyiciyi sıktığı iddiaları ortaya atıldı.

12.jpg