İzledikten Sonra Filmin Sonunda Sizi Şok Edecek 4 Film - İzlenecek Şok Edici Filmler

Sonunda şaşırtan korku, gerilim, dram, gizem filmlerini listeledim.

İzledikten Sonra Filmin Sonunda Sizi Şok Edecek 4 Film - İzlenecek Şok Edici Filmler

Güzelliği Portresi
Listeye türk bir yapımla başlamak istedim. Güzelliğin portresi Umur Turagay'ın yönettiği Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin gibi ünlü isimlerin yer aldığı. Sizi hem gericek hemde sonunda şoke edicek harika bir film. Özellikle türklerin korku-gerilim filmleri denilince akla gelen üç harfli, cin, karabasan gibi varlıkların yer almadığı eşsiz bir film. Filmde genç bir kız olan Nisan yıllar boyunca babasıyla görüşmemiştir.

Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke babasının ölüm haberini duyunca dönen Nisan burada tuhaf olaylar yaşar. Nisan kendisini ve ailesini koruyabilmek için köşkte yaşanan gizemi gözmeye çalışır fakat sonunda şoke edici bir gerçekle karşılaşır.


The Loft


Başrolleri Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller gibi ünlü isimlerin paylaştığı. Sonunda sizi iki kere şok eden harika bir film. Filmin konusu zaten gizem üzerine olduğu için sonunda şaşırmak kaçınılmaz oluyor. Beş arkadaş kaçamak yapmak, eşlerini aldatmak için bir daire satın alır. Bir gün bu gizli dairelerinde bir kadın cesedi bulmalarıyla beş arkadaş kendilerini içinden çıkamayacakları bir durumda bulurlar. Katilin aralarından kim olduğunu bulmaya çalışan arkadaşlar bir yüzleşme sürecine girerler.


The Best Offer
Bir ispanyol yapımı olan filmin başrolunde Geoffrey Rush yalnız bir adamı oynuyor. Filmin ana karakteri Virgil Oldman, sanat müzayedeleri ve antika dünyasında tanınan ve oldukça takdir edilen bir sanat uzmanıdır. Kadınlar konusunda oldukça alakasız olan Oldman Claire adındaki bir kadınla tanışmasının ardından yaşananlar Oldman'ın en büyük tutkusu haline gelir.
Enter Nowhere
Testere, Küp gibi filmlerde konu alınan, bir araya gelen ve birbirini tanımayan insanların hayatta kalma mücadelesini konu alan tamamen yeni oyunculardan oluşan bir kadroya sahiptir. Filmde üç genç yolda kaldıktan sonra yol kenarında rastladıkları bir kulübede karşılaşırlar ve onları oraya çeken gizemi çözmeye çalışırlar. Kelebek etkisini de konu alan güzel bir yapım.

İlgili Haberler