Hepsi birbirinden başarılı! Sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncuları kim oldu?

6-12 Eylül haftasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular belli oldu. Kerem Bürsin, Alp Navruz, Aytaç Şaşmaz, İlhan Şen, Alperen Duymaz gibi isimler listede yer alırken, neredeyse her diziden bir başrol erkek oyuncu listede yer aldı.

Hepsi birbirinden başarılı! Sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncuları kim oldu?

6-12 Eylül arasında en çok konuşulan erkek oyuncular belli oldu. Sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan 10 erkek oyuncunun da hemen hemen dizilerin başrollerindeki isimlerden oluştu.

İLK SIRAYI KEREM BÜRSİN KAPTI

Listenin ilk sırasında Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde oynayan Kerem Bürsin yer aldı. Bürsin hakkında 6-12 Eylül arasında 132 bin 975 paylaşım yapıldı. İkincisi sırayı ise Ada Masalı'nın yıldızı 45 bin 862 paylaşımla Alp Navruz oldu. Üçüncü sırada da Baht Oyunu'nun yakışıklı oyuncusu 41 bin 241 paylaşımla yer aldı.

NEREDEYSE HER DİZİNİN BAŞROL ERKEĞİ LİSTEYE GİRMEYİ BAŞARDI

Dördüncü sırayı alan isim Kardeşlerim dizisinde rol alan Onur Seyit Yaran oldu. Yaran hakkında 29 bin 498 paylaşım yapıldı. Hemen arkasındaki isim de 23 bin 791 paylaşımla, Emanet dizisinin yıldızı Halil İbrahim Ceyhan oldu. Altıncı sırayı 12 bin 321 paylaşımla Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen aldı.

LİSTEDE YOK YOK! GÖKHAN ALKAN, SEÇKİN ÖZDEMİR, ALPEREN DUYMAZ

Sırasıyla 10 bin 871 paylaşımla Kalp Yarası'nın başrolü Gökhan Alkan, 10 bin 433 paylaşımla Bir Zamanlar Çukurova'ya dahil olan İbrahim Çelikkol, 7 bin 548 paylaşımla Baş Belası'nın komiseri Seçkin Özdemir ve 7 bin 15 paylaşımla Son Yaz'ın efsane oyuncusu Alperen Duymaz geldi.

Kaynak: Adba.tv