Hayko Cepkin'den dikkat çeken Muharrem İnce çıkışı: 'İyiydi hoştu ama...'

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Hayko Cepkin, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'ben kazanırım' açıklamalarına sosyal medya hesabından alaycı bir tavırla eleştirdi. Cepkin, paylaştığı gönderiye, 'aklımızda 'iyiydi hoştu' diye kalacaktın ama olmayacak gibi' notunu düştü.

Hayko Cepkin'den dikkat çeken Muharrem İnce çıkışı: 'İyiydi hoştu ama...'

Siyaset gündemi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, iktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamayı konuşuyor.

Cumhurbaşkanı adayı olacağını resmen ilan eden İnce, seçimlerin ikinci tura kalacağını, kendisini ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'a göre daha şanslı bulduğunu söyledi.

"Kılıçdaroğlu ile Ben Kalırsam, Yine Ben Kazanırım"

İnce, "Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım. Kılıçdaroğlu ile ben kalırsam, yine ben kazanırım. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa seçim riske girer" ifadelerini kullandı.

Hayko Cepkin'den Tepki

Memleket Partisi liderinin açıklamaları sosyal medyada gündem olurken; ünlü müzisyen Hayko Cepkin, İnce'nin söz konusu ifadelerine tepki gösterdi.

Twitter'dan İnce'nin açıklamalarını alıntılayan Cepkin, "Ya aklımızda iki lokma 'iyiydi hoştu' diye kalacaktın sayın hocam ama, malesef bu gidişle olmayacak gibi" dedi.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr