Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın arası açıldı! Koşun Koşun Büyük Kavga Var

İki başarılı oyuncu Gupse Özay ve Merve Dizdar eltilerin savaşı adlı filmde bir araya gelmiş fırtınalar estirmişlerdi. Bu kez başarılarıyla değil tuhaf bir tartışmayla gündeme geldiler.

Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın arası açıldı! Koşun Koşun Büyük Kavga Var

Magazin dünyasının konuştuğu tartışma herkesi şaşkına çevirdi. Aynı filmde rol aldılar başarılı bir performans sergilediler. Herkes tarafından beğenildiler. Hatta dostlukları bile herkesi şaşırtmaktaydı. Ancak ne olduysa oldu ve aralarına sanırız kara kedi girdi. Yaşadıkları kriz adeta magazin gündemine bomba gibi düştü. Gupse Özay ve Merve Dizdar'dan bahsediyoruz elbette.

Eltilerin Savaşı isimli komedi filminde başrolleri paylaşan Gupse Özay ve Merve Dizdar çok yakın arkadaş olmuşlardı ama Özay’dan Dizdar’a sitem var!

 

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile seyirci karşısına çıkan Merve Dizdar, Eltilerin Savaşı filminin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olan ve kendisinin de eski rol arkadaşı olan Gupse Özay ile yakın arkadaş. İkilinin samimi diyalogları daha önce pek çok kez seyircinin dikkatini çekmişti. Ancak bu sefer Gupse Özay, Merve Dizdar’a sosyal medya üzerinden sitem etti.

 

Eltilerin Savaşı adlı filmde birlikte rol almış ve başrolleri paylaşmış olan Gupse Özay ve Merve Dizdar’a erkek başrollerde eşlik eden isimler Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ olmuştu. Filmin çekimleri bittikten sonra da dostluklarına devam eden dörtlü, zaman zaman instagram üzerinden, görüntülü konferans görüşmesi yaptıkları anları paylaşmışlardı. Gupse Özay yine dörtlü konferans görüşmesi yapmak amacıyla Merve Dizdar’ı aradı ancak Dizdar yoğunluğundan dolayı telefonunu açmadı. Bunun üzerine Gupse Özay, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ ile yaptığı üçlü konferans görüşmesinin görüntülerini instagram hesabından paylaşarak Merve Dizdar’a seslendi.

 

İnstagramda paylaştığı görüntüye Merve Dizdar’ı da etiketleyen Gupse Özay, “Yine dostlarımızla, arkadaşımmmm dediklerimizle özlem gidermece” notunu düştü. Altına, Merve Dizdar’ın artık telefonlarını açmadığını ve yeni arkadaşlar bulduğunu ekleyen Gupse Özay, “ama onun canı sağolsun...” demeyi de ihmal etmeyerek küçük bir sitemde bulundu.