Günü değişse de yine de dayanamadı! Ünlü dizinin biletini kestiler

FOX ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ile Birce Akalay'ın rol aldığı Son Yaz, büyük beklentiler ile başladığı yeni sezonda beklenenin alamadı ve final yoluna girdiği anlaşıldı.

Günü değişse de yine de dayanamadı! Ünlü dizinin biletini kestiler

Dizi dünyasında çok ses getiren ve kadrosuyla herkesin beğenisini alan 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Son Yaz, Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay gibi ünlü isimlerin başrolünde olduğu ses getiren diziler arasında bulunuyordu.

GÜNÜ DEĞİŞTİ AMA İŞLER DEĞİŞMEDİ

Geçtiğimiz sezonda başarı elde eden ve adından çokça söz ettiren Son Yaz, yeni sezonda bir türlü tutunamadı. Yeni dizilerin gündemde oluşu, Son Yaz'ı bir türlü ön plana çıkartmadı. Üstelik FOX, dizinin gününü değiştirse de bir şeyler değişmedi.

FOX ARTIK DÜŞÜK REYTİNGE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilk sezonunun ardından geçtiğimiz haftalarda geri dönen dizi, sosyal medyada gündem olsa da reytinglerde bekleneni veremedi. Sürekli düşük reyting alan kanal yönetimi, ünlü dizinin biletini kesti. Bu sezon Kanal D karşısında düşük reytinge tahammülü olmayan FOX, artık diziler konusunda dikiş tutturamıyor. Uzak Şehrin Masalı'nın ardından final kararını bu kez Son Yaz aldı.

26. BÖLÜMDE SON KEZ EKRANA GELECEK

Cumartesi günleri ekrana gelen ve o günde de reytingleri elinde tutması beklenen Son Yaz, beklenen olmayınca final kararı alındı. 26. bölümde dizi son kez ekrana gelecek ve ardından sevenleriyle bir daha buluşmamak üzere ekrandan ayrılacak. Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı'ndan boşalacak günlere FOX yeni yapımlarını sokabilir. Bilindiği üzere henüz yayına alınmayan ama kanalın elinde olan bazı yapımlardan söz ediliyordu.