Görenler Tanıyamadı Esra Erol'un Yıllar Önceki Görüntüsü Şaşırttı

Şimdilerde herkesin en çok izlediği isimlerden biri olan Esra Erol'un yıllar önceki hali şaşırttı.

Görenler Tanıyamadı Esra Erol'un Yıllar Önceki Görüntüsü Şaşırttı

ATV ekranlarının en çok sevilen isimlerinden biri olan Esra Erol sosyal medya gündemine oturmayı yine başardı. Bu kez program formatıyla değil eski fotoğraflarıyla gündem oldu.

Son dönemde magazin sitelerinde Ünlü sunucu Esra Erol'un hakkında estetik iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialarla ilgili olarak Her fırsatta vücudunda da ciddi bir estetik olmadığını yineleyen Esra Erol'un yıllar önceki fotoğrafları yeniden gündeme oturdu.

Kuşkusuz uzun yıllardır Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden biri de Esra Erol. Fakat Esra Erol, bu günlere hiçte kolay gelmedi.


Uzun yıllardır televizyonlarda boy gösteren Erol'un yıllar önce televizyonculuk yaptığı sırada çekilen fotoğrafları da yeniden sosyal medyada gündem oldu.

İLK TELEVİZYON MACERASI NERESİYDİ?

Esra Erol, bugüne dek kariyerinin henüz başlarında, birçok farklı yapımda da yer aldı.

KANA7 DİZİSİNDE BOY GÖSTERMİŞTİ

Ünlü sunucunun, özellikle ilk televizyon macerası olan Kanal 7 Ekranlarındaki Kalp Gözü'ndeki görüntüleri sevenlerini şaşırtırken, Esra Erol hakkında ortaya atılan estetik iddiaları da bir kez daha konuşuldu.

Sonrasında Dest-i İzdivaç programını sunarak kariyerinde yükselişe geçen Esra Erol, şöhret basamaklarını ilk tırmandığı yıllarda; Cennet Mahallesi, Çemberimde Gül Oya, Başkan gibi çeşitli yapımlarda da yer aldı. Esra Erol'un o dönemki görüntüleri, estetik yaptırıp yaptırmadığı konusunda, sık sık magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

İşte Esra Erol'un herkesi şaşkına çeviren fotoğraflarından bazıları

60227076003ec36d.jpg

d220042057fb5198.jpg2724552e3bd8b851.jpg