Google keşfet hiti nasıl artar? Google keşfet trafiğini 2'ye katlayan yöntem

Google keşfet trafiğini artırmak sanıldığı kadar zor değil! Google keşfet üzerinden hit artırmak aslında sanıldığı kadar zor değil

Google keşfet hiti nasıl artar? Google keşfet trafiğini 2'ye katlayan yöntem

17 yıldır internet haberciliği konusunda uzman isimlerden biri olan Armoni Medya danışmanlık genel müdürü Sadık Şimşek, google keşfet sistemi hakkında bazı bilgiler verdi.

Google keşfet nasıl çalışır?

Google keşfet, kullanıcıların yapmış olduğu aramalar ve ziyaret etmiş olduğu internet siteleriyle bağlantılı çalışmaktadır. Örneğin ekonomi haberlerini sık okuyan bir kullanıcı daha çok ekonomi haberleri görür.

Google keşfette sitem nasıl yer alır?

Google keşfet sisteminde yer almak için bazı kurallar var. Domain değerinin yüksek olması gerekiyor. İçeriklerin güvenilir olması ve google keşfet uyumlu olması gerekiyor.

Google keşfetten yüksek hit nasıl alınır?

Siteniz eğer google keşfet sisteminde yer alıyorsa, hit artıracak bazı yöntemler var elbette.

Bu konuda 17 yıllık deneyimimizi çalışmış olduğumuz haber sitelerinde paylaşıyor ve güzel sonuçlar elde ediyoruz.

Google keşfet sistemiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen haber sitesi sahipleri sadiksimsek.com adresinden bana ulaşabilirler. Kullandığımız yöntemler sayesinde google keşfet hiti bir çok sitede 2 ve 3 kat artmış durumdadır.

Neler yapıyoruz?

Google keşfet uyumlu içerikler üretiyoruz. Veya google keşfet konusunda haber sitelerinde çalışan editörlere danışmanlık yapıyoruz.

İletişim ve bilgi için tıklayın