Gönül Dağı'nda bu da olursa seyircinin kalbine tahtı sabitleyecek.

Gönül Dağı Dizisi - Anadolu insanın en güzel halini gösteren yapım.TV dizisi Gönül dağı ile ilgili flaş bir gelişme var..

Gönül Dağı'nda bu da olursa seyircinin kalbine tahtı sabitleyecek.

Trt1'in çok ama çok sevilen Köprü Film'in yapımcılığını yaptığı güzel dizi Gönül Dağı, samimiyeti, Anadolu insanın o güzel özelliklerini anlatan tarifsiz bir yapım. Berk Atan gibi popüler bir oyuncunun geçmiş performansları da düşünürse daha romantik komedi türlerinde belki çok daha fazla ücretle iş yapması beklenebilirdi ama kendisi naif bir dizinin başrolü olarak seyirciyi kabinden vurdu. Artık nereye giderse gitsin seyircisi peşinden gelecektir. Sadece Berk Atan değil tüm ekip seyircinin yüreğini sıcacık bir sevgi seliyle kaplamayı başaran, her bölümde en az bir hüzün ya da sevinç gözyaşı barındıran bu tatlı diziden sevindirici bir haber mi var ?

Biliyorsunuz dizi Mayıs sonunda sezon finali yapmıştı. Zahide & Sefer'i evlendirmiştik ama Fikret'in evlerini yakması sebebiyle Zahide'nin baba ocağına geçici olarak taşınmalarını izlemiştik. Bir diğer olay ise Elif & Serdar aşkıydı.

Serdar, Elife bir mektup bırakarak İstanbul'a dönmesi gerektiğini ancak kendisini hiç unutmayacağını belirtmişti. Serdar rolünde gördüğümüz başarılı oyuncu Utku Ateş veda etmiş hatta Cam Tavanlar dizisine şef İskender olarak transfer olmuştu.

Ancak seyirci Serdar'ın geri dönmesi ve Elifle aşklarının yarım kalmasını istemiyor. Bu anlamda yapım şirketi, senarist , yönetmen ,kameraman kim varsa herkese bir baskı unsuru oluşmuş durumda. Bazı basın organlarına göre yapım şirketi fikir değiştirdi ve Serdar'ın diziye devam etmesini istediklerini belirttiler. Ancak Utku Ateş geri döner mi yoksa bambaşka biri Serdar olarak mı gelir hep beraber göreceğiz. Şuan için resmi bir açıklama yok ancak dizi bunu da başarırsa seyirciyi kendine adeta yapıştırmış olacak!