Gönül Dağı Dizisinde Beklenen Oluyor İzleyici İsyan Ediyordu Değişiklik Başladı

TRT1 Ekranında yayınlanan Gönül Dağı adlı TV Dizisi beklenen değişikliğe başladı. İzleyicinin merakla beklediği yakınlık sonunda başlıyor.

Gönül Dağı Dizisinde Beklenen Oluyor İzleyici İsyan Ediyordu Değişiklik Başladı

Uzun bir süredir merakla beklenen ve sonunda yayına başlayan Gönül Dağı dizisini izleyenler son zamanlarda beklenen yakınlığın başlamaması nedeniyle senariste isyan ediyorlardı. Senarist veya yapımcılar sosyal medyadaki o talepleri duymuş olacaklar ki dizide değişiklik başladı. Diziyle ilgili yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik.

Sezonun en güçlü yapımlarından Gönül Dağı dizisinde senaryo izleyicinin istediği yönde ilerlemeye başladı.

 

Pazar akşamları TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Gönül Dağı dizisinde yaşananlar, senaristin izleyicilerin sesini duyduğunu gösterdi. Yayınlanan ilk bölümüyle seyircisini etkilemeyi başarmış olan Gönül Dağı, bu başarıyı dizinin ilerleyen bölümlerinde de gösterdi. Adeta seyircisiyle bütünleşmiş olan dizide, seyircinin isteklerinin gerçekleşmesi de kaçınılmaz oldu.

1340709-gonul-dagi-dizisinin-yayin-gunu-belli-oldu-5f7f0eef9de70.jpg

Dizide Elif ve Yaşar ikilisinin nişanları bozulmuştu. Elif’in yüzüğü atmasının ardından, Yaşar deliye dönmüş ve bu durumu kabullenmekte epey zorlanmıştı. Hatta kabullenemedi de diyebiliriz. Elif ile Yaşar ayrıldıktan sonra seyircilerden Elif ile Serdar’ın çok yakıştığına dair yorumlar gelmeye başladı. Seyirci Elif ile Serdar’ın birlikte olmasını her bölüm daha da fazla dile getirince, senarist de seyircilere bir jest yaparak senaryoda Elif ile Serdar’ın yakınlaşmasını sağlayan bölümlere yer verdi.

 

Serdar Elif’in Kurtarıcısı Oldu

İçinde ne var ne yoksa Yaşar’a bir bir döken Elif, Yaşar’ın sert tepkilerine maruz kaldı. İnatla durumu kabullenmek istemeyen Yaşar’ın ağzından “Beni kimse terk edemez” sözleri çıktı. Elif’i kolundan tutarak zorla götürmeye çalışan ve “Ben bitti demeden bitmez” diyen Yaşar’a dersini veren Serdar oldu. Serdar’ın, Elif’i Yaşar’ın elinden alması, Serdar ile Elif’in yakınlaşmasına sebep oldu. Bu yakınlaşma seyircilerin beklediği gibi bir yakınlaşma mıydı bilinmez ama ilerleyen bölümlerde Serdar ile Elif’in arasındaki ilişkinin daha da yakınlaşacağı düşünülüyor.