Gönül Dağı bugün yok mu? Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Cumartesi akşamında reyting rekorları kıran TRT1 dizisi Gönül Dağı, yayın akışında bulunmuyor. Dizinin izleyicileri de büyük bir merakla neden olmadığını sormaya başladı. Gönül Dağı neden yok, Gönül dağı ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Gönül Dağı bugün yok mu? Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Cumartesi akşamları sevilerek takip edilen TRT1 dizisi Gönül Dağı, bu akşam TRT1'in yayın akışında görünmüyor. Dizinin takipçileri de bu değişimin arka planını merak etmeye başladı. Gönül Dağı'nın neden olmadığı sorgulanırken, yeni bölümün ne zaman geleceği de merak edilenler arasında bulunuyor.

MİLLİ MAÇ SEBEBİYLE YAYINDA OLMAYACAK

Gönül Dağı bu akşam ekranlarda olmayacak. Onun yerine 2022 Dünya Kupasi Eleme Maçı olacak. Türkiye-Cebelitarık maçı, tüm vatandaşlar için ücretsiz olarak yayınlanacak. O nedenle de ünlü dizinin yeni bölümü de 20 Kasım Cumartesi günü yayına girecek.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN KONUSU

Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden uyarlanarak ekrana yansıyan Gönül Dağı, saf bir yaşamın izleyiciyle buluşmasından dolayı çok seviliyor. Dizide Gedelli kasabasındaki üç tane kuzenin hikayesi anlatılıyor. Üç kuzen, küçüklüklerinden itibaren bir şeyler icat etmeye çabalıyor ve bunu başarıyor. Büyüdüklerinde de aynı istekleri ve çabaları devam ediyor. Kuzenler bir yandan çabalarken, diğer yandan da aşkla tanışıyorlar. İşte Gönül Dağı'nda bu üç kuzenin güldüren olayları aşk ilişkileri izleyiciyle buluşuyor.

Bu akşam Gönül Dağı yerine milli maçın olması diğer rakipleri de ciddi oranda etkileyecek. Çünkü çoğunluk, milli maçları yakından takip etmeye devam ediyor.