Gelinim Mutfakta'da kaynanasının kirli çamaşırlarını ortaya döktü! "Ne oluyor anlamıyorum şok içindeyim"

Demet Akalın'ın sunduğu Gelinim Mutfakta programında yarışan Nuray ile Aslıhan ekibi herkesi şoka soktu. Gelin Aslı, kayınvalidesi Nuray'ın altın hikayesini anlatınca, kayınvalide tepkisini göstermeden duramadı.

Gelinim Mutfakta'da kaynanasının kirli çamaşırlarını ortaya döktü! "Ne oluyor anlamıyorum şok içindeyim"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı, Demet Akalın'ın sunumuyla gündüz programlarının en sevileni olmaya devam ediyor. Programda yarışan Aslıhan ile Nuray ekibi arasında tatsızlık yaşandı. Gelin Aslıhan, yemek yaptığı sırada kayınvalidesi Nuray'ın altın anısını anlattı.

Gelin Aslıhan, yeğenine 10 gram altın takan Nuray'ın, kendi düğünlerinde hiçbir şey takmadıkları için otobüse binip altını almaya gittiğini söyledi. Aslıhan, "Kayınvalidem yeğenime 10 gram bilezik takıyor. Onlar da bize hiçbir şey takmıyorlar" diyerek olan biteni bir güzel anlattı. Yemek sırasında gelinlerin konuşmaları ekrana geldiğinde, kayınvalide Nuray şaşkınlığını gizleyemedi. O anları gören kayınvalide Nuray, çok sinirlendi ve bu konuların ekran önünde anlatılmasına kızdı.

BEN TAKACAKSAM SEN DE TAKACAKSIN

Kayınvalide Nuray, "Sen onları takip et ben ne yaptım, ne ettim, kimden ne aldım. Başka bir şey bildiğin yok. Ne oluyor anlamıyorum şoklar içindeyim. Ben seviyorum altını. Değer de veriyorum ama bana verileni de unutmuyorum. Bizim düğüne gelmişler. Niye istemeyeyim? Bu gerçekten borçtur. Takı takılıyorsa herkes bütçesinden kısıp takıyor. Ben takacaksam sen de takacaksın. Olmasa istemeyeceğim onlardan. Sen o kadar kalbimi kırıyorsun ki. Bu konulara girme" dedi.

Gelin Aslıhan ise tüm Türkiye'nin olan biteni artık öğrendiğini belirtti. Sunucu Demet Akalın da kayınvalide Nuray'ı haklı buldu. Aslıhan sert tepki göstermeyince ikili arasındaki tartışma büyümedi. Günün kazanını olması halinde Aslıhan' çeyrek altını kayınvalidesine hediye edeceğini de söyledi.