FOX'un tozu dumana katacak Uzak Şehrin Masalı dizisinin başlayacağı tarih belli oldu!

FOX ekranlarında şimdiden reyting rekorlarını kırmak için hazırlanan, kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar gibi isimlerin olduğu Uzak Şehrin Masalı'nın yayın tarihi belli oldu.

FOX'un tozu dumana katacak Uzak Şehrin Masalı dizisinin başlayacağı tarih belli oldu!

FOX ekranları Türkiye'nin en çok izlenen dizilerine ev sahipliği yapmakla giderek ünleniyor. O dizilerden biri de yakında başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı olacak gibi görünüyor. Kadrosunun etkileyici isimlerden oluşmasıyla, şimdiden dizi severlerin ilgisini kazanan dizinin yayın hayatına başlama tarihi de belli oldu. 

25 Film yapımcılığındaki dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Senaryo ise Can Sinan'ın kaleminden çıkma olan bu dizi için geri sayım artık başladı. 

12 EYLÜL'DE EKRANLARDA OLACAK

Dizi 12 Eylül Pazar günü saat 20.00'de FOX ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Pazar gününün seçilmesi dizinin başlangıcı için iyi oldu. Çünkü o gün diğer kanallarda reyting rekoru kıran pek fazla bir dizi bulunmuyor. Bu yüzden reytinglerin iyi gelmesi için güzel bir başlangıç adımı atıldı. 

DİZİNİN KONUSU

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat'ın kadroda bulunduğu dizinin konusu da şöyle:

Umay, Affan'ın yaptığı zulümlerden bıkar ama bir yandan da çocukları için yaşadıklarına göz yumar. Ama Affan bir türlü durmak bilmez. Sonunda Umay iki çocuğunu da alarak konaktan kaçar ve ablası Sonay'ın yanına gider.  Eski köyü Eskitepe'ye yerleşmek zorunda kalır. Bu sırada da geçmişi çok karanlık ve esrarengiz olan Kürşat sınırdan kaçarak yurda girer ve Kars'ta yaşam savaşı verir. Eskitepe ise Kürşat'ın, Umay'ın ve Sonay'ın yollarını kesiştiren yer olur. Bu üçlüyü sırlarla dolu bir geçmiş ve zorluklarla dolu bir gelecek bekler. Tabi bir de imkansız aşklar da işin içine girer ki her şey giderek zorlaşır.