FOX'un tek başarılı dizisi rakiplerini ezdi geçti!

Pazartesi akşamı dizi rekabetinde yaşanan çekişme sonucu belli oldu. FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası ile kapıştı. Sezona başarısızlık ile başlayan ünlü dizi, tahtını bir kez daha korumayı sürdürdü.

FOX'un tek başarılı dizisi rakiplerini ezdi geçti!

Yeni dizi sezonunda büyük gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her akşam en az 2 iddialı dizi karşı karşıya geliyor ve büyük rekabet yaşanıyor. Dün akşam da o rekabetlerden biri gerçekleşti. FOX ile ATV'nin çarpışmasında kazanan taraf açık arayla FOX oldu.

YILDIZ'IN İHANETİ BAŞARI GETİRDİ

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, reyting oranlarında tüm kategorilerde birinciliği elde etmeyi başardı. Sezona başladığı haftalarda çok kötü sonuçlar alan ve Kalp Yarası'nın arkasında kalan dizi, tempoyu artırarak sıralamada tahtı ele geçirdi. Yıldız, ihanete uğradığını anladıktan sonra Çağatay ve Kumru'dan büyük bir intikam aldı. İşte bu yasak aşkı ifşa eden Yıldız, dizinin reytinglerini yükseltmeyi de başardı.

YASAK ELMA BİRİNCİYKEN, KALP YARASI YİNE GERİDE

Sosyal medyada çok konuşulan bu sahne, reytinglere de yansıdı. Yasak Elma birinciliğini korurken, Kalp Yarası totalde 2, AB'de 5 ve ABC1 kategorisinde 3. sırayı alabildi. Dizinin elde ettiği başarıya Yasak Elma gölge düşürmeye devam ediyor. Kış izleyici ekranlara geri döndü ve önceden izlediği dizileri izlemeye başladı. Bu da Yasak Elma'nın yükselmesine sebep oldu.

FOX 7 GÜNDE SADECE 1 KEZ KAZANABİLİYOR

Dizinin sevenleri bu sonuçlara tepki gösterirken, FOX bu sezonun en başarılı dizisiyle gurur duyuyor. Pazartesi akşamı reytingleri garantileyen kanal, diğer günler istediğini alamıyor. Salı günü Evlilik Hakkında Her Şey, Çarşamba günü Kanunsuz Topraklar, Cuma günü Aşk Mantık İntikam, Cumartesi günü Elkızı ve Pazar günü de Yalancılar ve Mumları ile ekrana geliyor. Tek başarılı olduğu dizi ise şu anlık Yasak Elma olabildi.