FOX verdiği karara pişman olacak! Yalancı ve Mumları, iki rakip karşısında dibi boyladı

Pazar akşamında ekranlara ilk bölümüyle gelen Yalancı ve Mumları, reytingler açısından fena çakıldı. Teşkilat ile Yargı'nın arasından sıyrılamayan dizi, çok geride kaldı. FOX, verdiği bu karardan dolayı pişmanlık yaşayabilir.

FOX verdiği karara pişman olacak! Yalancı ve Mumları, iki rakip karşısında dibi boyladı

Pazar akşamları televizyon ekranlarında iki iddialı dizi reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor. TRT1'in Teşkilat'ı ile Kanal D'nin Yargı'sı herkesin gözünü korkutuyor. FOX da aldığı yeni bir kararla birlikte Yalancı ve Mumları dizisini Pazar gününe çekti.

FOX'UN YENİ DİZİSİ İKİ RAKİBİNİN GÖLGESİNDE KALDI

Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman gibi isimlerin yer aldığı Yalancı Mumları, Perşembe günü ilk bölümüyle yayınlanacakken alınan bir kararla birlikte Pazar gününe çekildi. Ancak Yargı ve Teşkilat karşısında yeni dizi şans bulamadı.

TEŞKİLAT VE YARGI REYTİNGLERİ SALLADI

Teşkilat, tüm reyting kategorilerinde birinci sırada gelirken, Yargı da büyük bir başarı elde ederek ikinci sırayı yine korudu. Üstelik oranlarını da artırdı. Yalancı ve Mumları ise ilk bölümde fena çakıldı. Totalde 10. sırayı alan dizi, AB ve ABC1 kategorisinde 7. sırada kaldı.

YALANCI VE MUMLARI REYTİNGLERDE BAŞARILI OLAMADI

Yargı'dan izleyici çalacağı düşünülen, Yalancı ve Mumları ilk bölümde başarılı olamadı. Geceye damga vurması beklenen dizinin yerine, Yargı sosyal medyayı fena salladı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in Aşk101 adlı Netflix dizisinde yakaladığı uyum, Yargı'da da devam edince izleyici mest oldu. Birbirine çok uyumlu olan Ilgaz ile Ceylin'in ilerleyen süreçte bir cinayeti çözerken nasıl yakınlaştığını daha da iyi göreceğiz. Yalancı ve Mumları'nda ise işler önümüzdeki hafta daha da düzelebilir. Ancak Yargı'yı sollaması çok ama çok zor görünüyor. Elçin Sangu da Kiralık Aşk'tan sonra ekranlara iddialı bir dizi ile başladı ama böylesine güçlü iki rakibe karşı durmak her kanal ve yapım için çok zor olacak.