FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam yıktı geçti!

Fox Tv ekranlarında 2. bölümü yayınlanan ve reytingleri eline alan, Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrollerini paylaştığı dizi çten tavırlarıyla seyirciyi büyülemeyi başardı.

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam yıktı geçti!

Esra & Ozan'ın çekişmeli ama bir o kadar da tatlı duygu fırtınasını izledik. İlk iki bölüme bakarsak sıcacık bir ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide Esra'nın dükkanlarında çıkan bir yangın sonucunda annesinin "aşk evliliği yapmak istiyordun, bak ben yaptım ne oldu sen yapma." sözleri üzerine gidip Ozan'a evlenelim der. Ozan, Üniversiteyi yeni bitirmiş, işe girmiş, bir yandan da uygulama geliştirmeye çalışan ve kendine pek özen göstermeyen bir gençtir. Esra, Ozan uygulamasını geiştirsin diye her türlü işte çalışır ve sonunda Ozan'ın elektrik faturası ödemediği ve evlerinin elektriklerinin kesildiği, yağmurlu bir gecede canına tak eder ve boşanma karar alır. Ozan ne söylese ikna olmaz.

Boşanırlar ve Ozan o gün kendine bir yatırımcı bulur. 2 yıl sonunda ise Ozan'ın CEO olduğu haberlerini gören Esra deliye döner ve bir şekilde kader onları bir araya getirir. Esra, Ozan'ın değişmiş, burnu büyük tavırlarına katlanamaz ve kendisinden intikam almaya yemin eder. Stajyer olarak Ozan'ın şirketine girmeye çalışır ve başarır. Ozan kendisine eziyet eder gibi çalıştırmaya başlar.

Ancak, Esra pek vazgeçeceğe benzemez. Bir yandan da Ozan'ın annesinin hava atmak için eski mahalleye taşınması, birbirinden komik olayların yaşanmasına neden olacaktır. Bu sırada Esra'nın abisi Ekrem de Ozan'ın kardeşi Elif'e aşık olmuştur. Bakalım bu tatlı mı tatlı dizide olaylar nası cereyan edecek. Aşk mı kazanacak, İntikam mı kazanacak?

Eğer ki yakaladıkları bu ivmeyi değiştirmeden götürmeyi başarırlarsa sadece yaz aylarında değil kış sezonunda da seyirciyi kendine hayran bırakmaya devam edebilirler. Bizden söylemesi.