FOX TV'nin Yasak Elma dizisinde kriz! Başrol apar topar ayrıldı! İsyan etti

FOX TV'de yayınlanan Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu ve Handan Kılıç'ın paylaştığı Yasak Elma dizisinde rol alan Bekir Aksoy diziye apar topar veda etti. Bekir Aksoy bu gelişme üzerine sitem etti

FOX TV'nin Yasak Elma dizisinde kriz! Başrol apar topar ayrıldı! İsyan etti

FOX TV ekranlarında 6 sezondur yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisi bu sezon sonunda final yapacak.

Final haberini dizide Ender karakterine can veren Şevval Sam, bir mekan çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada duyurmuştu.

Haziran ayında final yaparak ekrana veda etmesi beklenen Yasak Elma dizisinden bir kötü haber daha geldi.

SENARYO GEREĞİ ÖLDÜ

Bekir Aksoy, Yasak Elma dizisine veda etti. Dizide senaryo gereği Akrep soktu ve hikayesi bitti.

Bekir Aksoy'un ayrılığı seyircileri üzerken ünlü oyuncu sessizliğini tv8 ekranlarında yayınlanan programda bozdu.

Dizidoktoru.com sitesinin derlediği habere göre TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Aksoy, dizideki ölümüyle ilgili konuştu.

İstanbul'da çekilen bir dizide akrep sokması gereği ölmenin saçma olduğunu belirten Bekir Aksoy, "Senaryo geldiğinde bana çok saçma geldi. Ben de sorguladım ve burada bu olmamalı diye söyledim. İstanbul şartların 500 senedir akrepten ölen olmamıştır herhalde. Yapım şirketiyle bu konuyu baya tartıştık. Alay konusu olabilir ama senarist böyle istedi. Akrep de navigasyon yüklüymüş gibi bana geldi. Diziyle anlaşma yaparak ne zaman ayrılacağımı hem yapım hem de ben bilmiyordum. Bu şekilde ölmem hem Yasak Elma dizisine hem de bana haksızlık" dedi.

akrep-sokmasi-sonucu-yasak-elma-dan-ayrilan-bekir-15700272-3128-m.jpg

"Engin" karakterinin daha farklı bir vedası olması gerektiğini söyleyen Bekir Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: "Ben zaten ölüyorum ama akrep çok güzel oynadı. Normalde diziyi izlemedim ama sonrasında merak ettiğim için açıp izledim. Türk dizilerinde iyi adamlar çok yaşamıyor, benim karakterim de iyiydi. Oynadığım karakter şoförlük yapan ve sonrasında parayı bularak zengin olan biriydi. Ben de ondan etkilenerek kabul etmiştim. Bana kalsa karakterin her şeyi bırakarak şoförlüğe geri dönmesi daha etik ve ahlaklı olurdu. Bu diziye de fayda sağlardı."