FOX TV'nin Yasak Elma Dizisi Rezillikte Sınır Tanımıyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan TV dizisi Yasak Elma'nın dün yayınlanan yeni bölümün final sahnesinde büyük bir ahlaksızlık ortaya çıktı!

FOX TV'nin Yasak Elma Dizisi Rezillikte Sınır Tanımıyor

Toplumumuza kötü örnek olan dizilerden biri olan Yasak Elma adlı TV dizisi ahlaksızlıkta sınır tanımıyor. Dün yine topluma ve evli çiftlere kötü örnek olacak bir çirkinlik gözler önüne serildi.

Yayınlandığı günden itibaren toplum yararına hiç bir bölümü olmayan dizi yine sinirleri zıplattı.

Yeni Sezona daha yeni başladılar. Keşke Başlamasalardı dedirttiler.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi kadrosuna katılan yeni oyuncularla birlikte 13 Eylül Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıktı.

Yasak Elma'nın 111. bölümüne diziye yeni katılan karakterler damga vurdu. Yasak Elma'nın yeni sezon ilk bölüm finalinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizide Yıldız'ın arkadaşı Kumru'nun Çağatay'la birlikte olduğu ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU


Yasak Elma dizisinin yeni sezon ilk bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Dizide Çağatay ve Kumru'nun yasak aşkı hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı.

CHP'ye yakın Gerçek Gündem haber sitesi de söz konusu rezilliği Yasak Elma'nın dün yayınlanan yeni bölümün final sahnesinde Çağatay'ın Yıldız'ı Kumru ile aldattığı ortaya çıktı manşetiyle okuyucularına duyurdu..

RTÜK NEDEN BU TARZ ÇİRKİNLİKLERE DUR DEMİYOR

RTÜK'e çok fazla şikayet edilen diziler arasında Yasak Elma adlı dizide yer alıyor. Çok sayıda vatandaş RTÜK'e şikayette bulunarak bu tarz çirkinliklere neden dur demiyorsunuz diyerek eleştiriyorlar.