FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz çok üzdü.

Son Yaz öyle bir sezon finali yaptı ki seyirci yıkıldı.

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz çok üzdü.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Son yaz dizisi dün sezon finali yaptı ve neden dizinin adı Son Yaz olduğu bu bölümde ortaya çıktı. 

21. bölümde izleyenlerin akılları karıştı, hop oturup hop kalktılar. Akgün'ün abisi Gökhan'ı öldürmesi Canan'ın kör bir kurşunla ebediyete uğurlanması gibi birbirinden farklı bir çok olay oldu.

Akgün ve Gökhan daha henüz küçük birer çocukken aileleriyle gittikleri bir tatilde, yolda arabanın kar maskeli adamlarca durdurulması, Selçuk Taşkın'ın olaylara engel olmaya çalışırken silahın ateş alması ve Akgün ile Gökhan'ın annelerine isabet etmesi son derece trajikti.

Ancak Gökhan maalesef bunları anlatamadan hayata gözlerini yumdu. Annesinin kendisinin tabancası ile öldüğünü aktardı ancak azmettiricinin babası olduğunu söylemedi. 

Savcı Selim ve Canan cephesinde ise, harika bir düğün gerçekleşti herkes çok ama çok mutluydu. İstanbul'a doğru yola çıkan çiftimiz, yol çalışması nedeniyle araçları durdurulmuştu. Selim, aracı durduran kişinin belinde silahı görünce olayı anlamış ve aracını hızlıca sürmüştü.

Bu sırada tuzak olduğundan dolayı aracın üzerinde kurşun yağmuru başlamıştı. Uzaklaştıktan sonra aracını durdurup, polise haber veren Selim, bir de bakar ki Canan boynundan vurulmuştur.  Canan "anahtar saksının altında, çocuklara iyi bak ve Deniz sana geliyorum." cümleleriyle hayata gözlerini yumar. Böylece Funda Eryiğit diziye veda etmiş oluyor. Deniz'in kim olduğu merak konusu olmuştu ki, sosyal medya paylaşımları sayesinde Deniz, Selim ve Canan'ın ölen bebekleri olduğu anlaşıldı. Bu dizinin isminin Son Yaz olması ise , belli ki Canan hayatını kaybettikten sonra Selim ve ailesinin hayatında bir daha güzel bir yaz olmamış. Bu yüzden de son güzel yaz anlamında dizinin adı hayat bulmuş oldu.