FOX TV'de yayınlanan Masumiyet Dizisinin Dizi Setinde Bir Skandal Daha!

Masumiyet dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. Bu kez dizide değil dizi setinde skandal çıktı! FOX TV ekranında fırtınalar estiren masumiyet dizisiyle ilgili bomba ayrıntılar..

FOX TV'de yayınlanan Masumiyet Dizisinin Dizi Setinde Bir Skandal Daha!

FOX TV ekranında yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Masumiyet dizisi yeni bir olayla gündeme geldi. Magazin sitelerinde fırtınalar estiren haber oldukça ses getirdi. Yaşanan olayla ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. 

Masumiyet dizisinin setinde bir olay daha yaşandı. Daha önce karavan skandalı ile gündeme gelen Deniz Çakır bu sefer de kostüm asistanı ile tatsız bir olay yaşadı.

Yayınlanan ilk bölümü ile birlikte reyting sıralamasını değiştiren Masumiyet dizisinin setinde sular durulmuyor. Sette başrol oyuncularından Deniz Çakır ile sorun yaşayan kostüm asistanı Çağatay Görgen, Deniz Çakır’ın kendisine küfür ve hakaret ettiğini iddia etti.

Kısa bir süre önce karavan olayı ile günlerce kendisinden söz ettiren Deniz Çakır’ın, bu kez adliyelik olduğu söyleniyor.

Daha önce kendisine verilen karavanı küçük bulduğu için rol arkadaşları İlayda Alişan ve Serkan Tütüncü’nün karavanına yerleştiği ileri sürülen Deniz Çakır’ın, set çalışanlarıyla yaşadığı sorunlar kulaktan kulağa geziyor.

masumiyet-1-bolum-full-izle-fox-izle-video-1614190931.jpg

Son olarak gündeme gelen olayın ise, Deniz Çakır’ın rol arkadaşı Gizem Ergün ile yaşadığı kostüm karışıklığından ileri geldiği konuşuluyor. Yaşanan karışıklık sırasında Deniz Çakır’ın kostüm asistanı Çağatay Görgen’e hakaret ettiği iddia edildi.

Çağatay Görgen’in yaşanan olayın ardından görevini bırakmak zorunda kaldığı ifade edilerek, avukatı ile birlikte Kartal Adliyesinde Deniz Çakır’a karşı suç duyurusunda bulunduğunu söylendi.

Olay anında yaşanan tüm karışıklığın giderilmesine ve sorunların çözülmesine rağmen Deniz Çakır’ın, Çağatay Görgen sette olduğu müddetçe sete çıkmayacağını söylediği iddia edildi.

Yaşanan olay anında yaşadığı psikolojik şiddetin etkisi olarak kendisine uzatılan istifa kağıdını okumadan imzaladığı dile getirilen Çağatay Görgen’in, Deniz Çakır’dan kendisine küfür ve hakaret ettiği gerekçeleri ile şikayetçi olduğu söyleniyor.