FOX TV'de bir deprem daha bu kez Çanlar Kefaret için mi çalıyor?

Kefaret öyle bir karar aldı ki ya devam ya da tamam, bakalım ne olacak?

FOX TV'de bir deprem daha bu kez Çanlar Kefaret için mi çalıyor?

Fox Tv ekranlarında Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerni paylaştığı ve 31 bölümdür ekranlarda olan Kefaret dizisinde beklenmedik bir değişiklik meydana geldi. Hikayesi çok beğenilse de izlenme oranlarında isteneni yakalamayan dizi yeni bir atağa kalktı ve gününü değiştirmeye karar verdi.

Dizinin bir şekilde kalması seyirciyi öncelikle çok memnun etse de ne olacağı belli değil. Malum Türk televizyonlarında önce dizinin günü değişir, sonra da dizi arşivdeki yerine uğurlanır.

Bu hep böyle olmuştur. Özellikle son zamanlarda Fox Tv'nin diziden yana şansının pek gülmediğide seyirci tarafından düşünülenler arasında. 

Bir Zamanlar Çukurova'nında bu hafta itibariyle sezon finaline ayrılacak olması yapımcıya acaba mı dedirtmiş olacak ki, dizinin yeni günü artık Perşembe olacak.

Belki böylece daha fazla kişiye hitap edebilirler. Kimileri tarafından çok yanlış bir karar olarak değerlendirilse de bu durum, kimileri tarafından çok ama çok önce verilmiş bir karar olmalıydı şeklinde yorumlandı. Şimdilik tüm yaz böyle gidecek gibi dursalarda olay tamamen reyting gidişatına bağlı ondan sonra ya devam ya da tamam denecek. Bol şanslar dileriz.